e-neaionia

Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αδίστακτος κακοποιός βίασε 18χρονη μπέιμπι σίτερ

Σοκ προκαλεί ο βιασμός μίας 18χρονης κοπέλας το βράδυ της Κυριακής 20 Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η 18χρονη είχε δημοσιεύσει αγγελία ως μπέιμπι σίτερ σε γνωστή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας και έλαβε ένα απαντητικό μήνυμα. Επρόκειτο για ενδιαφερόμενο πατέρα 3χρονου παιδιού από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας (σύνορα με Μεταμόρφωση) που ζητούσε κάποιες ώρες φύλαξη και φροντίδα για το παιδί του.

Μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ της 18χρονης και του ενδιαφερόμενου, ορίστηκε ραντεβού στην οικία του ανδρόγυνου με το παιδί για το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Όλα έγιναν σε λίγα λεπτά

Η νεαρή κοπέλα έφτασε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στις 18:05 για να συζητήσουν τα οικονομικά αλλά και τις απαιτήσεις της οικογένειας. Ανυποψίαστη, μπήκε στο σπίτι και ο άντρας που την υποδέχθηκε ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του και το παιδί τους βρίσκονται εκτός, για δουλειές.

Αρχικά, κάθισαν στο σαλόνι της οικίας όπου για λίγα λεπτά της εξηγούσε πως το παιδί του είναι 3 ετών και η σύζυγός του εργαζόμενη, οπότε χρειάζονται βοήθεια για κάποιες ώρες. Κατόπιν, της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Η νεαρή κοπέλα πήγε μέχρι το χωλ του διαμερίσματος, όπου διαπίστωσε πως το δωμάτιο δεν ήταν… παιδικό.

Η 18χρονη κατάλαβε αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά και πρότεινε στον “πατέρα” να περάσουν ξανά στο σαλόνι, για να συζητήσουν περαιτέρω τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τότε, ο δράστης, έβγαλε από την τσέπη του ένα στιλέτο, της είπε να μην φωνάξει και να μπει στο δωμάτιο. Τα επόμενα λεπτά την βίασε με απίστευτη αγριότητα, χτυπώντας την και τραυματίζοντάς την.

Το μαρτύριο της κοπέλας τελείωσε μισή περίπου ώρα αργότερα, όταν κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου στη Νέα Φιλαδέλφεια και να καλέσει βοήθεια.

Γνώριμος των Αρχών ο δράστης Η Αστυνομία περιμένει να μιλήσουν και άλλα θύματα

Μετά την καταγγελία του 18χρονου κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Είναι ημεδαπός και γνώριμος των Αρχών για σοβαρά αδικήματα. Μάλιστα, εικάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει παρόμοια αδικήματα κατά τους προηγούμενους μήνες με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο.

Όπως διαπιστώθηκε, διαθέτει διάφορα προφίλ στο διαδίκτυο όπου στο ένα (από αυτό που παγίδευσε την 18χρονη κοπέλα) έχει πλούσιο υλικό και φωτογραφίες με την έγκυο γυναίκα του, τα παιδιά του, καθώς και βίντεο με διάφορες προσωπικές στιγμές.

Σε δεύτερο προφίλ, παρουσιάζεται σε σχέση, με άλλη γυναίκα, ενώ σε τρίτο προφίλ, παρουσιάζεται ελεύθερος, έχει φωτογραφίες ακόμα και μέσα από τη φυλακή κατά τη διάρκεια της κράτησής του.

Από την Ασφάλεια, ταυτοποίηθηκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που σχετίζεται με το συγγενικό του περιβάλλον. Ο ίδιος εντοπίστηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου και συνελήφθη τη νύχτα της Τρίτης 22 Μαρτίου.

Ο τρόπος δράσης αλλά και η ψυχραιμία του, δείχνουν άτομο σκληρό και επικίνδυνο. Μάλιστα, οι ανακριτικές αρχές πιθανολογούν ότι έχει διαπράξει ανάλογα εγκλήματα στο παρελθόν και μάλιστα σε κορίτσια ανήλικα. Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν αποτελεσματικά την υπόθεση, ενώ προτρέπουν όσα κορίτσια έχουν πέσει θύματα βιασμού με τον ίδιο τρόπο, να το καταγγείλουν άμεσα.

Πηγή