Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (φωτορεπορτάζ)

Επίσκεψη στη Νέα Ιωνία έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που περπάτησε στο Εμπορικό Κέντρο και τους πεζόδρομους της πόλης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με σποραδικά χειροκροτήματα στην πλατεία Σημηριώτη ενώ εγκάρδια ήταν και η υποδοχή που του επιφύλαξαν καταστηματάρχες και πολίτες που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου.

Εγκάρδια υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Ιωνία

Ο Αλέξης Τσίπρας, που συνοδευόταν από στελέχη του κόμματός του και τοπικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε με εμπόρους της Νέας Ιωνίας και άκουσε τις απόψεις τους για την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Δεν χάλασε χατήρια και φωτογραφήθηκε με όλους ο Αλέξης Τσίπρας

Στον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας που οδηγεί στο σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας φωτογραφήθηκε με κατοίκους της περιοχής ενώ δεν έλειψαν και οι εγκάρδιες κουβέντες του με τους περαστικούς.

Μίλησε με εμπόρους στη Νέα Ιωνία ο Αλέξης Τσίπρας

Μάλιστα, σε αυτές τις συζητήσεις του στη Νέα Ιωνία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο μίας ραγδαίας οικονομικής κρίσης

Σέλφι και χαμόγελα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Ιωνία

Στο τέλος της βόλτας του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Ιωνία έγινε και η απαραίτητη πολιτική εκτίμηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είπε: «Η κατάσταση στην αγορά είναι τραγική. Το εισόδημα των μισθωτών, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων συρρικνώνεται δραματικά. Πολύ φοβάμαι ότι οδηγούμαστε σε κλιμάκωση ραγδαίας κοινωνικής κρίσης. Και επίσης ,πολύ φοβάμαι, ότι είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του να μην στηρίξει το εισόδημα του μισθωτού, του εργαζόμενου, του μικρομεσαίου επαγγελματία. Να μην στηρίξει την κοινωνία που χειμάζεται.

Δήλωση στη Νέα Ιωνία του Αλέξη Τσίπρα