e-neaionia

Παρέλαση και εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στη Νέα Ιωνία (πρόγραμμα)

Σημαιοστολισμένα είναι από το πρωί όλα τα Δημόσια κτήρια της Νέας Ιωνίας, ενώ ο Δήμος ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα παρέλασης και εορτασμού για την 25η Μαρτίου.

Σύμφωνα με αυτό οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν ουσιαστικά το πρωινό της Παρασκευής.

Πότε ξεκινά η παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Οι εκεδηλώσεις της Παρασκευής ξεκινούν νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 7.30 π.μ. οπόταν θα σημάνουν οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών.

Στις 10.15 π.μ. θα τελεσθεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ παρουσία της Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλων επισήμων.

Στις 10.45 π.μ. θα τελεστεί Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα της Μητέρας.

Στις 11:30 π.μ. περίπου θα αρχίσει η παρέλαση και θα λάβουν μέρος οι εξής: 

Το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), Μικρασιατικοί & προσφυγικοί σύλλογοι, Ομάδα 100 ατόμων με παραδοσιακές φορεσιές της Ανατολής, Πρόσκοποι και οι Οδηγοί, Αθλητικά Σωματεία, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια, τα Λύκεια, τα Επαγγελματικά Λύκεια και η χορωδία του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας (Ο.Π.Α.Ν.).

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Ηρακλείου με την 28η Οκτωβρίου (με κατεύθυνση προς Αθήνα), τα τμήματα θα διέλθουν μπροστά από το χώρο των επισήμων, θα συνεχίσουν μέχρι την οδό Ευαγγελικής Σχολής, απ’ όπου και θα αποχωρήσουν.