Δεύτερη στον κόσμο η ξιφομάχος της ΑΕΚ Δώρα Γκουντούρα

Δεύτερη στον κόσμο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης (ξιφασκία) που έγινε στην Ορλεάνη αναδείχτηκε η ξιφομάχος της ΑΕΚ Δώρα Γκουντούρα.

Ελληνική υπόθεση ο τελικός Γυναικών στην Ορλεάνη

Η Δώρα με θαυμάσιες εμφανίσεις έφτασε στον τελικό, όπου βρήκε μπροστά της την Δέσποινα Γεωργιάδου με τον διπλό ελληνικό θρίαμβο στο αγώνισμα της σπάθης να είναι πλέον γεγονός. Ο τελικός ήταν αμφίρροπος και κρίθηκε στον πόντο 15-14, αποσπώντας το θαυμασμό των φιλάθλων.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Κουντούρα κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης που έγινε 13/11/21 στην Ορλεάνη! Μαζί τους οι προπονητές τους Χρήστος Σαΐνης και Θανάσης Δελενίκας, που πανηγύρισαν την Ελληνική νίκη!

Το κορίτσι από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η 24χρονη Δώρα Γκουντούρα είναι κυριολεκτικά το “κορίτσι της διπλανής πόρτας” Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γειτονιά μας. Σύνορα Νέας Ιωνίας με Νέα Φιλαδέλφεια. Γονείς της ο Κωνσταντίνος Γκουντούρας από την Κρανέα Ελασσόνας και η Χαρούλα Κορνάρου από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Δύο υπέροχοι άνθρωποι, που στήριξαν με πολύ κόπο το όνειρο του παιδιού τους, που από μικρό ήθελε να ασχοληθεί με τον Αθλητισμό.

One Reply to “Δεύτερη στον κόσμο η ξιφομάχος της ΑΕΚ Δώρα Γκουντούρα”

Comments are closed.