Opap Arena: Το λάτρεψε ο Αμερικανός Youtuber Εμέκα και το αποθεώνει στο TikTok (βίντεο)

To γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το Opap Arena, επισκέφθηκε διάσημος Αμερικανός youtuber και το αποθέωσε με αναφορές του στο TikTok. Ο Εμέκα, γνωστός για τον σχολιασμό αγώνων στη δημοφιλή πλατφόρμα, καταπιάνεται με αθλητικό υλικό και σχολιάζει αγώνες, αθλητικούς χώρους, κερκίδες και μάλιστα, τελευταία, πηγαίνει ο ίδιος σε γήπεδα ανά τον κόσμο και μεταφέρει στους θαυμαστές του τον παλμό του κάθε γηπέδου και του κάθε αγώνα που παρακολουθεί.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Αμερικανός παρευρέθηκε στην OPAP Arena  στο «ντέρμπι δικεφάλων» όπου παρακολούθησε ένα χορταστικό παιχνίδι, με 4 γκολ και πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Εμέκα ενθουσιάστηκε με τον παλμό του κόσμου και την αίσθηση που δίνει το νέο γήπεδο της «Ένωσης» και το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube είχε μεγάλη απήχηση, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΚ να τον προσκαλεί σε ξενάγηση στο γήπεδό της!

Έτσι κι έγινε! Όπως δημοσίευσε η ΑΕΚ στα social media, ο Εμέκα πήγε ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέβη στο χώρο των αποδυτηρίων και ανέβασε στο TikTok την εμπειρία του, λέγοντας μάλιστα πως «είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο».