BOXaki, το Eλληνικό gadget που κάνει θραύση στις παραλίες

BOXaki: ένα προϊόν με ιστορία παράξενη. Ο εμπνευστής του, έπεσε απλά θύμα κλοπής σε κάποια παραλία της Αττικής. Και …εγένετο BOXaki!!! Πρόκειται για το ελληνικό gadget, που επιτρέπει στους λουόμενους να κλειδώνουν τα προσωπικά τους είδη και να βουτάνε στη θάλασσα, χωρίς το φόβο της κλοπής. Και φυσικά η ιδέα κατακτά ήδη τις οργανωμένες παραλίες του πλανήτη!

Από την Τουρκία ως την Ολλανδία και από την Ισπανία ως το Μαιάμι. Mάλιστα, η εταιρεία που το εμπνεύστηκε είναι η ίδια που έχει βγάλει στην αγορά τις πιστοποιημένες αδιάρρηκτες κλειδαριές.

BOXaki, το Eλληνικό gadget που κάνει θραύση στις παραλίες

Η ιδέα είναι απλή αλλά τόσο χρήσιμη. Είναι ένα κουτί ασφαλείας προσωπικών αντικειμένων, το οποίο τοποθετείται στον ιστό κάθε ομπρέλας θαλάσσης και το οποίο λειτουργεί με ηλεκτρονική κλειδαριά με ψηφιακό κλείδωμα.

BOXaki: Πως δουλεύει το διάσημο gadget

Συγχρόνως είναι πολύ εύχρηστο, γιατί δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ένα κλασικό κλειδί για να το ανοίξεις, αλλά ένα ελαφρύ, ηλεκτρονικό βραχιόλι, το οποίο είναι αδιάβροχο και ανοίγει το ΒΟΧΑΚΙ με μία κίνηση ενός δευτερολέπτου, φέρνοντας το σε επαφή με την ψηφιακή κλειδαριά.

Η καινοτόμος ιδέα, από ότι πληροφορηθήκαμε, γεννήθηκε στο μυαλό του εφευρέτη της, όταν ο ίδιος έπεσε θύμα κλοπής των προσωπικών του αντικειμένων σε παραλία της Αττικής.

Το BOXaki αναγάγει τη διαφήμιση του λογότυπου ή brand μιας εταιρίας σε νέα επίπεδα αναγνωρισιμότητας. Κι αυτό διότι ο άψογος σχεδιασμός και οι τέσσερις ευρύχωρες επιφάνειες του λειτουργούν ως μικροί πίνακες διαφήμισης, μεταμορφώνοντας το προϊόν σε πλαίσιο που προβάλλει προϊόντα και υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου στους πελάτες της παραλίας

BOXaki, το Eλληνικό gadget που κάνει θραύση στις παραλίες

QR–CODE: Είναι η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων HF–RFID στην οποία βασίζεται η ψηφιακή κλειδαριά του. Το BoXaki, επιτρέπει τη διενέργεια σύνδεσης του επιχειρηματία/χορηγού με τα κινητά τηλέφωνα των λουομένων, μέσω QR–code αποστέλλοντας μηνύματα για διαγωνισμούς ή events τόσο κατά τη θερινή περίοδο όσο κι όλο το χρόνο. Με τον τρόπο αυτό, η επιχείρηση διατηρεί την επαφή με τους πελάτες της.

To κλειδί για το ΒΟΧακι

Η κατασκευάστρια εταιρία έχει αναπτύξει ένα μοναδικό ψηφιακό κλειδί, ειδικά σχεδιασμένο για το ΒΟXaki που λειτουργεί με HF-RFID (αναγνώριση Ραδιοσυχνότητας) και το οποίο επιπλέον περιλαμβάνει ηχητικές ενδείξεις.

Το ψηφιακό αυτό κλειδί κατασκευάζεται υπό τη μορφή σπιράλ βραχιολιού και είναι φτιαγμένο από ελαφρύ και διαφανές PVC. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε όλα τα χτυπήματα. Κάθε βραχιόλι για λόγους καλής οργάνωσης φέρει αρίθμηση με χάραξη laser.

Το BOXaki ξεκλειδώνει με μία απλή κίνηση αφής του ειδικού βραχιολιού δίχως να χρειάζεται να βγει από τον καρπό του πελάτη.