Περισσός: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τόπος σύγκρουσης έγινε ο Περισσός, όπου άγρια συμπλοκή ανηλίκων αναστάτωσε το βράδυ του Σαββάτου την περιοχή της πλατείας πίσω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είκοσι λεπτά πριν τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου, δύο ομάδες νεαρών ατόμων, (περίπου 15 άτομα) συναντήθηκαν έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ στον Περισσό., καθώς είχαν κανονίσει αυτό το ραντεβού, για να συζητήσουν τις «προσωπικές τους διαφορές».

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους ανηλίκους και εκτός από το ξυλοκόπημα που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάποιος από τους εμπλεκόμενους τράβηξε μαχαίρι που είχε, τραυματίζοντας στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια, δύο 16χρονους από την αντίπαλη ομάδα.

Περαστικοί αλλά και φίλοι των τραυματισμένων 16χρονων κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους αιμόφυρτους ανηλίκους μεταφέροντας τους στο νοσοκομείο, ενώ οι νεαροί που τους επιτέθηκαν έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Από τις καταθέσεις των φίλων των δύο 16χρονων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν 7 άτομα τα οποία προσήγαγαν στο τμήμα Ασφαλείας Βορειονατολικής Αττικής και τα οποία αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της επίθεσης.

Πρόκειται για την δεύτερη αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων και νεαρών ατόμων που γίνεται σε διάστημα λίγων ημερών, με την πρώτη να έχει ως κίνητρο την ληστεία και την χθεσινή, την επίλυση προσωπικών διαφορών.

Εντός της Δευτέρας, αστυνομικοί από την Ασφάλεια θα μεταβούν στο νοσοκομείο για να πάρουν καταθέσεις από τα δύο θύματα ώστε να διαλευκάνουν το κίνητρο της επίθεσης.