Ολονύχτιο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια για το double – H ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο (εικόνες)

Η ΑΕΚ μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο, και οι οπαδοί της έστησαν ολονύχτιο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση επικράτησε με σκορ 2-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα ματς όπου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από τι ξεκίνημα.

Χιλιάδες φίλοι της Ενωσης συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην OPAP Arena για να δουν το ματς και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπριχ ξεκίνησε το πάρτι.

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι των νταμπλούχων έκαναν τη νύχτα – μέρα με καπνογόνα και βεγγαλικά, ενώ ξεσήκωσαν όλη την πόλη με τα τραγούδια τους. 

Το πάρτι σταμάτησε αργά τα ξημερώματα αλλά δεν τελείωσε. Αντίθετα απλά μεταφέρθηκε. Χιλιάδες φίλοι του Δικέφαλου γέμισαν με μηχανάκια και αμάξια την Εθνική Οδό.

Ολονύχτιο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια για το double - H ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο

Το ραντεβού είχε ήδη δοθεί για τα τελευταία διόδια προτού το πούλμαν της ομάδας φτάσει Αθήνα… Εκεί έκλεισαν τη μία λωρίδα, ήταν τόσοι πολλοί που δεν γινόταν διαφορετικά, κάθισαν και περίμεναν καρτερικά έως τις 04.40 όπου έφτασε το πούλμαν με τους νταμπλούχους…

Η καθυστέρηση στην άφιξη οφειλόταν στο γεγονός ότι μέχρι να φτάσει στα διόδια η αποστολή υποχρεώθηκε να κάνει κι άλλες στάσεις στην πορεία. Όπως για παράδειγμα στην Λαμία όπου είχε βγει ο κόσμος της ΑΕΚ και περίμενε τους νικητές και του τελικού του Κυπέλλου Novibet για να τους αποθεώσουν. Υπήρξαν και άλλες τέτοιες στάσεις όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο. Φυσικά αυτό που έγινε στα διόδια στις Αφίδνες δεν είχε προηγούμενο.

Ολονύχτιο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια για το double - H ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο

Οι χιλιάδες φίλοι της Ένωση έκοψαν την κυκλοφορία, γέμισαν την Εθνική Οδό και φυσικά έκαναν τη νύχτα μέρα. Αποθέωσαν τους νταμπλούχους για περισσότερο από μισή ώρα και έπειτα όλοι μαζί την οδήγησαν για αρκετά χιλιόμετρα. Ο Αλμέιδα είχε …τρελαθεί στο πούλμαν, το ίδιο και όλοι οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του, το είχαν ξαναζήσει προ ημερών στο αεροδρόμιο μετά το διπλό τίτλου στο Βικελίδης. Δεν περίμεναν να το ζήσουν με αντίστοιχη παρουσία κόσμου και τώρα ξημερώματα…

Ολονύχτιο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια για το double - H ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο

Νωρίτερα είχαν φτάσει τα στελέχη της ΑΕΚ που ήταν με τα αυτοκίνητά τους και ο Παναγιώτης Κονέ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο. Όλοι τους ένιωσαν την αγάπη των φίλων του Δικέφαλου που ήταν εκστασιασμένοι από την επιτυχία της ομάδας, πιο σωστά από όλη τη χρονιά.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr