Νέα Ιωνία: Ο Δήμος “ξηλώνει” τις Παιδικές Χαρές – Διαμαρτυρία γονέων τη Δευτέρα

Διαμαρτυρία γονέων προγραμματίζεται στη Νέα Ιωνία τη Δευτέρα 27 Μαρτίου. Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδικών σταθμών Νέας Ιωνίας, οι παιδικές χαρές …εξαφανίζονται ξαφνικά η μία μετά την άλλη, χωρίς καμία εξήγηση.

Στη σχετική καταγγελία, που αποτελεί και κάλεσμα για διαμαρτυρία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος αναφέρει:

Μπαίνει η άνοιξη, η μέρα μεγαλώνει… κι εκεί που λέμε κι εμείς ήρθε η ώρα να βγούμε με τα παιδιά μας έξω, να πάμε στην παιδική χαρά να παίξουν, να γελάσουν, να τρέξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα…

Οι παιδικές χαρές εξαφανίζονται! Μετά την πλατεία Υγείας και την παιδική χαρά στον Άγιο Ευστάθιο, ήρθε η σειρά του Παναιτώλιου! Ξαφνικά, μέσα σε μια μέρα, ο δήμος ξήλωσε την παιδική χαρά, χωρίς μάλιστα να δώσει καμία εξήγηση για το αν και πότε θα ξαναμπεί.

Μήπως πίσω από τις αστείες δικαιολογίες τους, κρύβονται άλλες επιδιώξεις για τον χώρο του Παναιτώλιου; Έχουμε βέβαια καταλάβει πως οι παιδικές χαρές και γενικά οι ανάγκες των παιδιών μας δεν είναι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής…

Καλούμε όλους τους γονείς τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 18:30 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (στην αίθουσα του Δημαρχείου) για να απαιτήσουμε:

  • Παιδικές χαρές, πάρκα και χώρους πρασίνου που να επαρκούν σε κάθε γειτονιά, περιποιημένα, καθαρά με σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια.
  • Ασφαλή και σύγχρονα κτίρια και αυλές στους παιδικούς σταθμούς των παιδιών μας.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων παιδικών σταθμών Νέας Ιωνίας