Νέα Ιωνία: Ανθρωποκυνηγητό για τη “Συμμορία των 7” που σκότωσε νεαρό θαμώνα σε καφέ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η Αστυνομική έρευνα για να εντοπιστεί η συμμορία των 7 Αλβανών, που σκότωσε τη νύχτα έναν άνθρωπο στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία εντατική έρευνα για τη διαδρομή των δραστών

Οι Αστυνομικές Αρχές εξετάζουν από τα ξημερώματα βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες στον τόπο του εγκλήματος, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής. Σκοπός είναι να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα των 7 Αλβανών που διαπληκτίστηκαν σε καφετέρια της περιοχής και σκότωσαν με αδέσποτη σφαίρα έναν νεαρό Αλβανό, που παρακολουθούσε αμέριμνος ποδοσφαιρικό αγώνα στο ίδιο καφέ.

Μαρτυρίες των περιοίκων κάνουν λόγο για μία παρέα 7 Αλβανών που καθόταν στον VIP ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καφέ και λογομαχούσε έντονα. Ένας εξ αυτών βγήκε εκνευρισμένος έξω, τράβηξε το όπλο του κι άρχισε να πυροβολεί. Οι περίοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια και αντίκρυσαν ένα νεαρό άντρα αιμόφυρτο στο χώρο του καφέ.

Διαβάστε τι συνέβη: Δραματική τροπή στο φονικό στη Νέα Ιωνία: Το θύμα δεν είχε καμία σχέση με τον καυγά

Σχεδόν αμέσως επικράτησε ο απόλυτος πανικός στο σημείο. Η συμμορία των 7 Αλβανών κινήθηκε προς τα οχήματά τους κι άρχισαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλο πως έπρεπε να εξαφανιστούν. Τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο έφυγε σπινιάροντας από τον τόπο του εγκλήματος ενώ δύο ακόμη πολυτελή οχήματα, ένα τζιπ και μία Mercedes, που ανήκαν -κατά πάσα πιθανότητα- στους δράστες έμειναν σταθμευμένα εκεί.

Η Αστυνομία στα ίχνη των δραστών

Οι Αστυνομικές Αρχές έχουν στη διάθεσή τους υλικό από κάμερες του καφέ αλλά και της γύρω περιοχής και βρίσκονται στα ίχνη των δραστών. Ειδικοί ακολουθούν ήδη τις πιθανές διαδρομές διαφυγής ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η συλλογή στοιχείων για την ταυτοποίηση των δραστών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συμμορία των 7 σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν και ο λόγος του καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους το βράδυ της Τρίτης στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας.

Καυγά τον οποίο πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή ένας ανυποψίαστος νεαρός, θαμώνας της ίδιας καφετέριας, που βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει αγώνα του Champions League.