Γαλάτσι: Υιοθεσία για Πυρόπληκτα Ζώα – 253 ζώα που σώθηκαν ζητούν σπίτι

Στο Γαλάτσι στον σταθμό πυρόπληκτων ζώων έχουν έως τώρα συγκεντρωθεί 253 ζώα (γάτες και σκύλοι), που σώθηκαν από τις πρόσφατες φωτιές της Αττικής. Δέχτηκαν ήδη τη φροντίδα κτηνιάτρων και εθελοντών και τώρα είναι έτοιμα να βρουν το νέο τους σπίτι και τους ανθρώπους που θα τα υιοθετήσουν.

Η πρώτη ημέρα υιοθεσίας των πυρόπληκτων ζώων θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 31 Αυγούστου ώρα 18:00-21:00 στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου).

Η ανακοίνωση της ομάδας εθελοντών αναφέρει: Πυρόπληκτα ζώα από τις φωτιές του Ιουλίου και του Αυγούστου θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά και να τους ανοίξετε τις αγκαλιές σας.

Αν έχετε άλλο σκυλάκι και είναι φιλικό με άλλα ζώα μπορείτε να το φέρετε να γνωριστεί με το νέο υποψήφιο μέλος της οικογένειας! Θα είναι στον χώρο καθ’ όλη την διάρκεια γι ’αυτόν ακριβώς τον σκοπό και για να ρωτήσετε τους υπευθύνους όποια απορία τυχόν έχετε.

Ανάμεσα στα πυρόπληκτα ζώα βρίσκονται γατάκια και σκυλάκια, κουτάβια και ενήλικα, μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμα, όλα περιμένοντας υπεύθυνους ανθρώπους που συνειδητοποιημένα θα τους δώσουν τη ζωή που αξίζουν.

31 Αυγούστου ώρα 18:00-21:00. Είναι η ημέρα που θα αλλάξουν οι ζωές τους για πάντα. Μία πολύ σημαντική ημέρα που αξίζει να γεμίσει από κόσμο! Σας περιμένουμε!

Σημείωση:

*Ο σταθμός πυρόπληκτων ζώων παραμένει ανοιχτός έως την Πέμπτη 31/08 (μετά το πέρας της ημέρας υιοθεσίας μας).

Πώς θα γίνει η υιοθεσία για τα πυρόπληκτα ζώα

Οι υποψήφιοι κηδεμόνες πυρόπληκτων ζώων ξεκινούν τη διαδικασία υιοθεσίας, αφού περάσουν από σύντομη συνέντευξη. Η διαδικασία υιοθεσίας γίνεται ως εξής:

α) Δοκιμαστική περίοδος φιλοξενίας δυο εβδομάδων.

β) Στο διάστημα αυτό γίνεται έλεγχος περιβάλλοντος από τους εκπαιδευτές μας.

γ) Συνεχής επικοινωνία για οτιδήποτε προκύψει με υπεύθυνο της ομάδας.

*Τα ζώα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως αδεσποτα προωθουνται για φιλοξενια εν αναμονή της ταυτοποίησης των κηδεμόνων τους.

Τοποθεσία:

Παλαί – Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου (Christmas Theater), Λεωφόρος Βεΐκου 136, Γαλάτσι.