Χαλάνδρι: Καταθέτουν οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού που αυτοκτόνησε εν ώρα μαθήματος

Στον ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι γονείς της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Χαλάνδρι, πέφτοντας από τον 3ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου American Community School Of Athens και οι οποίοι βρίσκονται σε σοκ μετά το τραγικό συμβάν.

Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τρεις καταθέσεις για το θλιβερό περιστατικό, από τον κηπουρό του κτιρίου, ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό το παιδί, τη νοσοκόμα του σχολείου που έσπευσε να δώσει στην κοπέλα τις πρώτες βοήθειες, καθώς και την ψυχολόγο του Κολεγίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου του ιδιωτικού σχολείου αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, οι καθηγητές προσπαθούσαν να αποτρέψουν τα παιδιά να βγουν από τις τάξεις, για να μην αντικρύσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν την κοπέλα στη θλιβερή αυτή πράξη παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο, φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ λέγεται ότι είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και στο παρελθόν.