Χαλάνδρι: Τραγωδία με 14χρονη που αυτοκτόνησε, πηδώντας από τον 3ο όροφο σχολείου

Ανείπωτη τραγωδία σε ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, όπου αυτοκτόνησε αργά το μεσημέρι 14χρονη μαθήτρια.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε ένα από τα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας.

Η μαθήτρια, κόρη υψηλόβαθμων Αμερικανών διπλωματών, η οποία φοιτούσε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή της, πηδώντας από τον 3ο όροφο του σχολείου, και βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Οι καθηγητές, σοκαρισμένοι, κράτησαν τα παιδιά στις αίθουσες για να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα. Το ασθενοφόρο που έσπευσε επιτόπου δεν πρόλαβε να βοηθήσει το άτυχο παιδί, που ήταν νεκρό από τη στιγμή της πτώσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καθαρίστρια ήταν αυτή που τη βρήκε στο έδαφος, ενώ οι τραυματιοφορείς την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έγινε προσπάθεια επί μία ώρα να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του κοριτσιού

Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο, συντετριμμένοι. Αμέσως υπήρξε ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια, ενώ τα τηλέφωνα μεταξύ ΓΑΔΑ και αμερικανικής πρεσβείας είχαν πάρει «φωτιά»

Ακόμη είναι άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν τη μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Δεν φαίνεται, προς το παρόν, να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα και η υπόθεση είναι υπό έρευνα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Ήδη πάντως, λαμβάνονται καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και σχολικό περιβάλλον, για να φωτιστούν τα αίτια της τραγωδίας.