Σκληρή συμμορία πίσω από το φονικό στη Νέα Ιωνία – Οι απίθανες συμπτώσεις που διερευνούν οι αρχές

Σκληρές συμμορίες κακοποιών με πλοκάμια σε υποθέσεις εκβιασμών, προστασίας, ναρκωτικών ακόμη και σωματεμπορίας βρίσκονται πιθανότατα πίσω από την αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια της οδού Κασταμονής τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία.

Οι Αστυνομικές έρευνες μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 4 άτομα που συμμετείχαν στο αιματηρό σκηνικό, που κόστισε τη ζωή σε έναν ανυποψίαστο θαμώνα της καφετέριας. Το πιθανότερο μάλιστα, είναι να πρόκειται για συμπλοκή δύο διαφορετικών συμμοριών από Αλβανούς, που έχουν διασυνδέσεις με βαρυποινίτες στις Φυλακές Κορυδαλλού και οι οποίες συναντήθηκαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας για να μοιράσουν ζώνες επιρροής.

Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών της ομάδας Lπου σκότωσε θαμώνα καφέ στη Νέα Ι νία
Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών της ομάδας L που σκότωσε θαμώνα καφέ στη Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία – «Ομάδα L»: Μαστροποί και σωματοφύλακες γνωστών τράπερς πίσω από το έγκλημα στην καφετέρια

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Mega η μία συμμορία αποτελείται από 10 άτομα, με ορισμένους από αυτούς να έχουν κοινή καταγωγή με το 37χρονο θύμα, οι οποίοι και εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβιασμών, ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δράση της εν λόγω συμμορίας εντοπίζεται στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τον σταθμό Λαρίσης, όπου τα μέλη της διατηρούν μία «άτυπη έδρα», η οποία είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Η συμμορία ήταν καλά συνδεδεμένη και με ποινικούς μέσα σε ελληνικές φυλακές, ενώ είχε επαφή και με την εγχώρια μουσική βιομηχανία, καθώς αρκετοί από αυτούς δούλευαν και ως «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, για χάρη των οποίων είχαν εμπλακεί και σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Οι παράξενες συμπτώσεις που καθυστέρησαν την έρευνα στη Νέα Ιωνία

Η καφετέρια με τους ναργηλέδες στη Νέα Ιωνία, που μετατράπηκε σε σκηνικό για την αιματηρή συμπλοκή των δύο συμμοριών, ανήκε στον πατέρα του ανήλικου αγοριού, που μόλις χθες τραυματίστηκε σοβαρά από άλλους ανήλικους όταν προσπάθησαν να του κλέψουν το κινητό στα Κάτω Πατήσια.

Το γεγονός συσκότισε στην αρχή την έρευνα των Αρχών, μέχρι να αποδειχθεί πως πρόκειται για απλή σύμπτωση, που δεν είχε σχέση με το σκηνικό του φόνου, που κόστισε τη ζωή σε έναν αθώο και ανυποψίαστο θαμώνα της καφετέριας στη Νέα Ιωνία