Νέα Φιλαδέλφεια: Θρασύτατοι διαρρήκτες εμβόλισαν περιπολικό για να διαφύγουν

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν τη νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συμμορία 3 διαρρηκτών έβαλε στο στόχαστρο εταιρία αυτοκινήτων και όταν χτύπησε ο συναγερμός και ήρθε η Αστυνομία, εμβόλισαν το περιπολικό για να διαφύγουν

Ειδικότερα, στόχος συμμορίας διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (21/1) εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τρία άτομα παραβίασαν συρόμενη μεταλλική πόρτα περίφραξης και μπήκαν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης. Στη συνέχεια, δύο από αυτούς έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού παρκαρισμένου αυτοκινήτου και παραβίασαν την πόρτα του οδηγού επιχειρώντας να το κλέψουν.

Στο μεταξύ σήμανε ο συναγερμός της εταιρίας και έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας και άντρες της Άμεσης Δράσης.

Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες βγήκαν από την εταιρία και επιβιβάστηκαν σε μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, όπου τους περίμενε συνεργός τους.

Για να μπορέσουν να γλιτώσουν τη σύλληψη εμβόλισαν περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Ακολούθησε καταδίωξη, ωστόσο, μετά από λίγο χάθηκε η οπτική επαφή με το όχημα των δραστών. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των μελών της συμμορίας εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.