Κούλουμα υπό βροχή: Προβλέψεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Κούλουμα υπό βροχή εν όψει, καθώς χαλάει ο καιρός, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Κόντρα στη διάθεση μικρών και μεγάλων για αποδράσεις, καρναβάλια και εορταστικό τριήμερο, ο καιρός έχει άλλες διαθέσεις. Η αλλαγή θα ξεκινήσει σταδιακά από το απόγευμα της Παρασκευής και θα συνεχιστεί το Σάββατο, ρίχνοντας τη θερμοκρασία και ενισχύοντας νεφώσεις και ανέμους.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη που ανάρτησε ο Μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, η θερμοκρασία θα πέσει, θα έχουμε βροχές και χιόνια στα βουνά «η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνει με έντονα άστατο καιρό κατά τόπους και με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα» τόνισε.

Επιστροφή εκδρομέων από τα Κούλουμα με βροχές και καταιγίδες

«Με ανοιξιάτικο καιρό θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα με τον καιρό όμως να μας τα χαλάει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (κυρίως Κυριακή και στη συνέχεια) με τη θερμοκρασία να πέφτει, βροχές να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές, χιόνια στα βουνά μας ίσως και πιο χαμηλά στα βόρεια βορειοδυτικά ηπειρωτικά τμήματα.

Η έξοδος των εκδρομέων θα γίνει με καλό καιρό, οι εορταστικές εκδηλώσεις όμως που αφορούν την Κυριακή της αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα καθώς και η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνουν με έντονα άστατο καιρό κατά τόπους και με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα».