Η μόδα επί …ποδός για το καλοκαίρι του 2023 – Οι τάσεις που κυριαρχούν

H μόδα του φετινού καλοκαιριού “όλα τα έχει κι όλα τα επιτρέπει”. Και φυσικά στη Νέα Ιωνία υπάρχουν όλες οι επιλογές… Άνετα chunky, ψηλοτάκουνα πέδιλα, πλατφόρμες, mules, nude σανδάλια και φυσικά sneakers.

Μόδα τα Chunky sandals

Η μόδα επί ...ποδός για το καλοκαίρι του 2023

Μόδα είναι τα chunky sandals, δηλαδή τα χοντροκομμένα φλατ πέδιλα. Είναι το άνετο παπούτσι που δε θα θέλεις να βγάλεις από επάνω σου φέτος το καλοκαίρι. Ταιριάζουν τέλεια με τα σορτσάκια σου αλλά και με φορέματα για ένα μοντέρνο casual look. Μπορεί να μην παραπέμπουν σε κάτι κομψό και λεπτεπίλεπτο αλλά σίγουρα είναι μια φρέσκια και άνετη επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από τις χαλαρές εμφανίσεις σου.

Η μόδα απαιτεί Πέδιλα με ιδιαίτερο τακούνι

Η μόδα επί ...ποδός για το καλοκαίρι του 2023

Φέτος το καλοκαίρι κυριαρχούν στη μόδα τα πέδιλα με περίεργα τακούνια. Ανάμεσά τους, πέδιλα με τακούνι σε ιδιαίτερο γεωμετρικό σχήμα ή ένα τακούνι που ξεκινάει λεπτό και χοντραίνει στο τελείωμα του είναι μια λεπτομέρεια που αναβαθμίζει τα καλοκαιρινά look.

Στη μόδα φέτος Nude πέδιλα και σανδάλια

Η μόδα επί ...ποδός για το καλοκαίρι του 2023

Ένα πέδιλο ή ένα σανδάλι σε nude χρώμα κάνει το πόδι να δείχνει περιποιημένο και κομψό. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος αποτελούν μεγάλη τάση! Ακόμα, ταιριάζουν με ότι χρώμα ρούχα κι αν φορέσεις, πράγμα που θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια!

Τάση και τα Mules με τακούνι

Η μόδα επί ...ποδός για το καλοκαίρι του 2023

Τα mules είναι ήδη από πέρυσι αγαπημένη καλοκαιρινή επιλογή. Φέτος όμως τα mules με τακούνι είναι αυτά που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας. Ένα ζευγάρι κομψά mules, χάρη στο τακούνι τους μπορούν να φορεθούν τόσο στο γραφείο όσο και στη βραδινή σου βόλτα. Μη διστάσεις λοιπόν να επενδύσεις σ’ αυτή την επιλογή!

Πέδιλα με λεπτά λουράκια ή σχοινάκια

Η μόδα επί ...ποδός για το καλοκαίρι του 2023

Ένα ζευγάρι πέδιλα με λεπτά λουράκια ή με σχοινάκια είναι μια πολύ σικ λύση που μπορείς να φορέσεις σχεδόν παντού, ακόμα και σε πιο επίσημα events. Με ένα τέτοιο πέδιλο γίνονται άπειροι συνδυασμοί και τα outfits δείχνουν κομψά και σύγχρονα!