Έγκλημα στη Νέα Ιωνία: Το βίντεο από το Αραβικό καφέ τη στιγμή της συμπλοκής

Σε δυο συλλήψεις έχει προχωρήσει η Αστυνομία αναφορικά με τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού στο Αραβικό καφέ της οδού Κασταμονής στη Νέα Ιωνία.

Η δεύτερη σύλληψη αφορά έναν 33χρονο ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ασφάλεια Αττικής και ανέφερε πως είχε συμμετοχή στη δολοφονία και για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα.

Ο πρώτος, που παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης, ο “Νεκτάριος” της ομάδας των Lions έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Έχει κατηγορηθεί για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απειλή για παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ανθρωποκτονία με δόλο και εκβίαση.

Και ενώ οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση είναι καταιγιστικές, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο (πατήστε για να το δείτε εδώ) στο οποίο φαίνεται η στιγμή του φονικού του 37χρονου υδραυλικού που είχε πάει στην καφετέρια να διασκεδάσει και να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το Mega το οποίο έφερε στο φως το βίντεο, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο λάθος σημείο καθώς άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί ανάμεσα σε μέλη σκληρής συμμορίας η οποία έχει απασχολήσει την αστυνομία.

Με καπέλο, τσαντάκι στη μέση και ένα άτομο να τον συγκρατεί, ο δράστης μπαίνει στην καφετέρια και προχωράει προς τα ενδότερα. Άτομα που στέκονται πίσω τον καλύπτουν, αλλά η κάμερα ασφαλείας πιάνει την στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Σε άλλο καρέ φαίνεται η λάμψη από τον πυροβολισμό που στοιχίζει τη ζωή στον 37χρονο υδραυλικό.

Το θύμα έτυχε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με ένα από τα μέλη της συμμορίας που είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον δράστη. Ο αδικοχαμένος υδραυλικός έπινε το ποτό του και έβλεπε τηλεόραση, όταν ξαφνικά βγήκαν τα όπλα λίγα μέτρα από εκείνον.

Μια από αυτές τις σφαίρες πέτυχε τον 37χρονο υδραυλικό, που παραμένει ασαφές με ποιον είχε πάει στο Αραβικό καφέ για να δει αγώνα ποδοσφαίρου. Η αδερφή του επιμένει πως ήταν άσχετος με τη συμπλοκή ενώ άλλες πληροφορίες που διαρρέουν θέλουν συγγενικό του πρόσωπο να είχε απειλήσει τον αρχηγό των Lions που πυροβόλησε τελικά τον άτυχο άντρα.