Veteran Parade 2023: Εκδήλωση για κλασσικές μοτοσυκλέτες στην Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στις 10 το πρωί, η Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλέτας διοργανώνει εκδήλωση για μοτοσικλέτες έως το 1960, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκεύης

Σε ανακοίνωσή τους οι φίλοι των παλιών μοτοσυκλετών αναφέρουν:

Το Veteran Parade είναι μια Μοτοσυκλετιστική Περιηγητική εκδήλωση της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικής Μοτοσυκλέτας που διοργανώνεται για να τιμήσει τις κλασσικές μοτοσυκλέτες των μελών και των φίλων μας που είναι κατασκευασμένες μέχρι το 1960.

Τα όρια συμμετοχής βέβαια είναι ελαστικά αφού και σχετικά νεότερες, αλλά πάντα κλασσικές, μοτοσυκλέτες μπορούν να συμμετάσχουν τιμώντας με αυτό το τρόπο και συνοδεύοντας στην βόλτα, τις εξηνταπεντάχρονες και βάλε δίτροχες “μεγαλοκοπέλες” μας.

Εκδήλωση με δύο σκέλη στην Αγία Παρασκευή

Η εκδήλωση έχει οριστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και έχει δυό μέρη :

α) Tο στατικό και

β) Tην βόλτα.

Έτσι λοιπόν και θα συγκεντρωθούμε κατά τις 10.00 στο Δυτικό κομμάτι της Πλατείας της Αγίας Παρασκευής, στο πάρκο με τα σιντριβάνια, όπου θα πιούμε το καφεδάκι μας έχοντας τις όμορφες εξηνταπεντάχρονες “και βάλε” μοτοσυκλέτες μας σε παράταξη έτσι ώστε να τις απολαύσουν οι επισκέπτες.

Στην συνέχεια και κατά τις 11.30 θα ξεκινήσουμε για μια χαλαρή μοτοσυκλετιστική περιήγηση στην Αττική για να καταλήξουμε στην Αρτέμιδα, που οι παλιοί ξέρουμε σαν Λούτσα, στο Cafe Bar Τρόλευ πάνω στην παραλία, όπου και θα κλείσουμε την εκδήλωση.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι από το πάρκο της Αγίας Παρασκευής προς τον Σταυρό, σε 2km (αφού κρατηθούμε δεξιά στον δρόμο) θα στρίψουμε αριστερά για Πεντέλη όπου θα ανεβούμε και στην συνέχεια δεξιά μέσω Αγίου Πέτρου για Νέα Μάκρη μέχρι την Λεωφόρο Μαραθώνος όπου στρίβουμε δεξιά προς την διασταύρωση Ραφήνας την οποία προσπερνάμε (χωρίς να στρίψουμε) και δυό χλμ μετά στρίβουμε αριστερά για Αρτέμιδα.

Σε 5 περίπου km είναι η παραλία όπου στρίβουμε δεξιά και σε 1 km αριστερά, στην διχάλα του δρόμου, είναι το Bar Τρόλλει με τεράστιο parking και Beach Bar.

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου στην Λέσχη.

Καλή μας διασκέδαση.