Sin Boy: Ο τράπερ από τη Νέα Ιωνία και το μυστήριο με το θάνατό του

Ο Sin Boy ξεσηκώνει συνήθως με τα τραγούδια του. Μερικά έγιναν viral στο διαδίκτυο με εκατομμύρια προβολές σε σύντομο χρόνο. Τις τελευταίες ώρες όμως επανήλθε στη δημοσιότητα με μία ασαφή φημολογία που τον θέλει εξαφανισμένο ή και νεκρό από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, αφού ο νεαρός Θεόδωρος Αγκουστίν Γκέκα, όπως είναι το κανονικό όνομα του νεαρού, συνηθίζει τα ανορθόδοξα τρικ για να κερδίσει δημοσιότητα.

Όπως έλεγε άλλωστε γνωστός του σε στέλεχος μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας, που τον πήρε τηλέφωνο για να μάθει τι συμβαίνει, «κάποια μέρα θα πεθάνει στ’ αλήθεια και δεν θα το πιστεύει κανείς».

Ποιος είναι ο Sin Boy και ποια η σχέση του με τη Νέα Ιωνία

Ο Sin Boy (πραγματικό όνομα: Θεόδωρος Agustin Gega) (Νέα Ιωνία Αθηνών, ), είναι Αλβανός ράπερ και τραγουδιστής της τραπ μουσικής.

Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αττικής στις 18 Αυγούστου του 1994. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πέρασε δύσκολα κατά την παιδική του ηλικία, όμως τώρα μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό του αλλά και την οικογένειά του.

Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music και έγινε γνωστός από διάφορα τραγούδια, όπως το “mama”. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi”, με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το “mama” με τις 34 εκατομμύρια προβολές στο Youtube

Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες. Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες. Ωστόσο, το εν λόγω τραγούδι έχει προκαλέσει αντιδράσεις από μια μερίδα ατόμων.

Στις 21 Ιουνίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Στις 22 Ιουλίου 2019, ο Sin Boy κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με όνομα KaGuRas με τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI. Τα τραγούδια που περιέχει είναι τα: Mama?, Sientelo, #31#(Kaguras), Americana, Comsi Comsa, Camila, Angelina, Ciao Bella.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Κατήγγειλε και κατηγόρησε τους Ιλλουμινάτι, τη μουσική βιομηχανία, την ελληνική πολιτική σκηνή κ.α. και αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI.

Στις 16 Μαΐου 2020, κυκλοφόρησε, μαζί με τη σύντροφό του Rina, το δεύτερο άλμπουμ με όνομα ΜΜ, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία AlphaPopOriginal. Το 2ο άλμπουμ του πειραματίζεται με ποπ και ηλεκτρονικούς ήχους, καθώς και χορευτικά μπιτ με επιρροές από Italian Disco των 80s, Eurodance, ξεφεύγοντας από τον ήχο της ρεγκετόνιον και κάνοντας κάτι μοναδικό σε σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του είδους.

Οι φήμες για τον θάνατο του Sin Boy

Ενώ λοιπόν για περισσότερες από 24 ώρες κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι ο τράπερ πέθανε από υπερβολική δόση, κι ενώ εκείνος ήταν εξαφανισμένος, σήμερα αποφάσισε να… απαντήσει επιβεβαιώνοντας ο ίδιος τις φήμες «θανάτου του».

Λίγο μετά τις 16:00 της Τρίτης, ανέβηκε μια ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του Sin Boy, η οποία γράφει: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα.

Μάλιστα, στο προφίλ του τράπερ έχουν μπει μαύρες φωτογραφίες προφίλ, ενώ την παραπάνω ανάρτηση κοινοποίησε και η αδερφή του, στον δικό της λογαριασμό. Οι γνωρίζοντες επιμένουν πάντως πως πρόκειται για ένα μακάβριο διαφημιστικό τρυκ που πασχίζει να αναστήσει την _εφήμερη όπως αποδείχτηκε- δημοφιλία των τραγουδιών του.