MoliviBooks: Μικρό βιβλιοπωλείο στο Ηράκλειο φιλοξενεί διαδραστική παρουσίαση για παιδιά

Το MoliviBooks είναι η τρανή απόδειξη πως τα μικρά Βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μπορούν να κάνουν …μεγάλα πράγματα. Εντάχθηκε για πρώτη φορά φέτος στη δράση “Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων” και ετοίμασε ήδη μία όμορφη διαδραστική παρουσίαση για παιδιά.

Τι είναι η “Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων”

Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι μια ανοιχτή ανοιξιάτικη γιορτή στα Μικρά Βιβλιοπωλεία της κάθε γειτονιάς. Μια γιορτή αφιερωμένη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία στους χώρους που δεν σταματούν να μας εμπνέουν, να μας ενώνουν και να μεταδίδουν την αγάπη για τα βιβλία. Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Τα μικρά βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας είναι το ζεστό σκηνικό των αναζητήσεων όσων ψάχνονται και όσων θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν.

Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων στο MoliviBooks

Το Molivibooks φέτος για πρώτη φορά εντάχτηκε στις δράσεις της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων.

Έτσι λοιπόν το  Σάββατο 27/5/23 και ώρα 12:00-14:00 μας περιμένει στο φιλόξενο χώρο του στο Ηράκλειο Αττικής (Αυγής 15 ) για να συμμετέχουμε όλοι μαζί στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της εκπαιδευτικού Ελισάβετ Αγόρου «Το σχολείο της ζούγκλας μαθαίνει κοκορίστικα» από τις εκδόσεις Πνοή.

MoliviBooks: Μικρό βιβλιοπωλείο στο Ηράκλειο φιλοξενεί διαδραστική παρουσίαση για παιδιά

Η συγγραφέας θα διαβάσει το βιβλίο στους μικρούς αναγνώστες και μέσα από βιωματικά παιχνίδια και ζωγραφική θα προσεγγίσουν το θέμα της διαφορετικότητας. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά μέχρι 9 ετών.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να μάθουμε όλοι…κοκορίστικα!

Το MOLIVIBOOKS βρίσκεται στην οδό Αυγής 15 Ηράκλειο Αττικής τηλ. 210 28 400 67

Βρείτε όλες τις δράσεις της εβδομάδας μικρών βιβλιοπωλείων εδώ :