Ήρθε το Find.gr το πρώτο Social Market της Ελλάδας – Βρες, δες και αγόρασε τα πάντα!

Το Find.gr είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα για τις online αγορές τους ενώ οι Έλληνες influencers συρρέουν ο ένας μετά τον άλλον για άνοιγμα λογαριασμού.

H πλατφόρμα που ανατρέπει τους κανόνες του e-commerce εμφανίστηκε πρόσφατα στην Ελληνική αγορά και αναπτύσσεται ταχύτατα: το Find.gr, το πρώτο social market της Ελλάδας. Πρόκειται για νέα λογική αγορών αλλά και πωλήσεων, που συνδυάζει την άνεση του online shopping με την κοινωνική δικτύωση.

Ήρθε το Find.gr το πρώτο Social Market της Ελλάδας - Βρες, δες και αγόρασε τα πάντα!

Το Find.gr ανοίγει τις πύλες του με ένα κόσμο εκατομμυρίων προϊόντων από 60.000+ brands. Επιλογές για τεχνολογία και μόδα, μέχρι σπίτι, υγεία, αθλητισμό και αυτοκίνητα, το Find.gr καλύπτει κάθε κατηγορία με 3500+ υποκατηγορίες.

Είναι μία πρωτοποριακή κοινότητα όπου η ποικιλία συναντά την ευκολία, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν, να συγκρίνουν τιμές και να αγοράζουν προϊόντα από εκατοντάδες καταστήματα (500+ την στιγμή που γράφουμε το άρθρο) με ασφάλεια.

Find.gr – Online αγορές και Κοινωνική δικτύωση

Αυτό που κάνει το Find.gr πρώτο στο είδος του είναι η παροχή online αγορών σε συνδυασμό με την κοινωνική δικτύωση. Οι χρήστες εκτός από έρευνα και αγορά προϊόντων έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους λογαριασμό (όπως σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα), να ακολουθήσουν άλλους χρήστες, να σχολιάσουν και να βαθμολογήσουν εκατομμύρια προϊόντα και καταστήματα.

Επίσης, μπορούν να ανεβάσουν μικρά βίντεο (fast) παρουσιάζοντας προϊόντα σε άλλους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες που ανεβάζουν περιεχόμενο γίνονται Finders, δημιουργώντας μια κοινότητα ανθρώπων που ανακαλύπτουν και βοηθούν άλλους χρήστες της πλατφόρμας στις αγορές τους.

Ήρθε το Find.gr το πρώτο Social Market της Ελλάδας - Βρες, δες και αγόρασε τα πάντα!

Ανοιχτό Affiliate σύστημα με πραγματικό κέρδος για όλους
Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Find.gr είναι το ανοιχτό Affiliate σύστημα (παρόμοιο με του Amazon) που προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα απολύτως δωρεάν για όλους.

Τι σημαίνει αυτό; Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης της πλατφόρμας μπορεί να μοιράσει οποιοδήποτε προϊόν θέλει στα άλλα κοινωνικά δίκτυα που διαθέτει (fb, insta, στα βίντεο του στο Youtube, στο messenger, σε DM κτλ) και εφόσον πραγματοποιηθεί πώληση μέσω του link που μοίρασε, να κερδίσει πραγματικά χρήματα στον λογαριασμό του στο Find και να τα λάβει στον τραπεζικό του λογαριασμό εύκολα και γρήγορα.

Επίσης, όταν ο χρήστης ανεβάζει fast βίντεο προωθώντας κάποια προϊόντα, τότε και σε αυτή την περίπτωση αφού πραγματοποιηθεί πώληση μέσω του βίντεο, κερδίζει προμήθεια από το Find.gr. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν την κοινότητά τους, να αυξήσουν τους ακόλουθους τους και να κερδίσουν έσοδα από τις αγορές που προκύπτουν από τα post τους.

Επιπλέον, τα καταστήματα του Find έχουν την δυνατότητα να στείλουν Deals στους Χρήστες-Finders του Find.gr, προσφέροντας τους αμοιβές για την προώθηση των προϊόντων τους μέσω fast video. Με λίγα λόγια δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μόνο να κερδίσεις…άνοιξε τον λογαριασμό σου τώρα.

Ήρθε το Find.gr το πρώτο Social Market της Ελλάδας - Βρες, δες και αγόρασε τα πάντα!

Ζωντανές Αγορές (Live Shopping)
Το Find.gr πρωτοπορεί με τη δημιουργία των ζωντανών αγορών, γνωστών και ως Live Shopping. Αυτή η νέα και αποκλειστική λειτουργία του Find.gr, επιτρέπει στα καταστήματα και τους Finders να παρουσιάζουν ζωντανά προϊόντα μέσω Live Shopping, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων για τα καταστήματα και των κερδών για τους Finders από κάθε πώληση που προκύπτει ή με σταθερή αμοιβή.

Έτσι, η διαδραστική εμπειρία αγορών προσφέρει στους χρήστες μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αγοράσουν προϊόντα με έναν νέο και 100% ασφαλή και συναρπαστικό τρόπο online αγορών.

Ήρθε το Find.gr το πρώτο Social Market της Ελλάδας - Βρες, δες και αγόρασε τα πάντα!

Για τα eshops (Δωρεάν Εγγραφή)
Το Find.gr ανοίγει νέους ορίζοντες και ευκαιρίες αύξησης πωλήσεων στα Ελληνικά eshops. Με την συνδυασμένη δύναμη του social networking και του e-commerce, το Find προσφέρει στους επαγγελματίες μια νέα προοπτική online πελατών. Εάν είστε ιδιοκτήτης eshop, (μικρού ή μεγάλου) τότε πρέπει άμεσα να βάλετε το κατάστημα σας στο marketplace του Find.gr.

Η προσφορά HOTSUMMER είναι η ευκαιρία σας να εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο Find.gr και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς αυτό που προσφέρετε.
Η προσφορά έχει ισχύ έως τέλη Αυγούστου.
Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέλος της νέας εποχής αγορών και πωλήσεων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν!