Χορηγία του Ιδρύματος Γουλανδρή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Ηρακλείου Αττικής

Μια σημαντική προσφορά 50 βιβλίων, επιλεγμένων τίτλων και εκδόσεων, χορήγησε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής το Ίδρυμα Γουλανδρή. Πρόκειται για λογοτεχνικά βιβλία από τους μεγαλύτερους Έλληνες συγγραφείς, όπως και λευκώματα αλλά και ειδικές εκδόσεις για τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Τοπογραφία. Τα βιβλία ήδη ταξινομούνται στις αντίστοιχες προθήκες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ενώ θα είναι διαθέσιμα για κράτηση και από την online πλατφόρμα libiraklioattikis.openabekt.gr.

Θυμίζουμε, η Δημοτική Βιβλιοθήκη έχει επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της (μετά την περίοδο των μέτρων για την πανδημία). Οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο της (1ος όροφος Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου», Κουντουριώτου και Νεότητος) Δευτέρα ως Παρασκευή 9.00 με 15.00 και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης 17.00 με 20.00 για να αναζητούν και να δανείζονται το βιβλίο που τους ενδιαφέρει. Εναλλακτικά μπορούν να εξερευνούν την παραπάνω πλατφόρμα και να κλείνουν τηλεφωνικά τον τίτλο που θέλουν στο 2102826276.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Ίδρυμα Γουλανδρή για την ευγενική του προσφορά η οποία μας ενισχύει σημαντικά στη διαρκή μας προσπάθεια να συγκεντρώνουμε περισσότερες παροχές και υπηρεσίες στους δημότες μας. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη έχει πάντα τις πόρτες της ανοικτές για όλους τους φίλους του βιβλίου, μικρούς και μεγάλους» σχολιάζει η Έφη Κανλή, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.