Τρόμος σε φούρνο στη Νέα Ιωνία – Ο ληστής έβαλε όπλο στον κρόταφο της υπαλλήλου

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια υπάλληλος φούρνου στη Νέα Ιωνία, και ειδικότερα στην οδό Αλέκου Παναγούλη, όταν ληστής έβαλε το όπλο που κρατούσε στο κεφάλι της και την απειλούσε ότι θα την πυροβολήσει.

Φορώντας κράνος και κρατώντας πιστόλι στο χέρι, ο ληστής εισέβαλλε στον φούρνο και έπιασε από τον λαιμό την υπάλληλο. Την έσυρε στο ταμείο και της κόλλησε το όπλο στο κεφάλι. Οι δύο πελάτισσες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί, κοιτούσαν «παγωμένες» τον ένοπλο να φωνάζει και να απειλεί ότι θα πυροβολήσει.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (27/05). Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μηχανάκι πάρκαρε έξω από τον φούρνο. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το μηχανάκι και εισέβαλε μέσα στο κατάστημα. Η υπάλληλος, όπως έχει καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας, ανοίγει το ταμείο και ο ληστής αρπάζει τα χρήματα. Κάποια του πέφτουν στο έδαφος, ατάραχος σκύβει, τα μαζεύει και φεύγει με λεία 800 ευρώ.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ληστών, ενώ ερευνάται να έχουν «χτυπήσει» και σε άλλα καταστήματα στην γύρω περιοχή.

Πηγή: Star.gr