Τι σχέση έχει ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” του Chase με τη Νέα Ιωνία

Το “The Chase” θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά παιχνίδια της φετινής σεζόν κι ένα από τα κεντρικά του πρόσωπα γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία.

Το παιχνίδι που παρουσιάζει η γλυκύτατη Μαρία Μπεκατώρου, σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης το 2023, ξεπερνώντας το 1.000.000 θεατές και σπάζοντας τα κοντέρ με τα ποσοστά του στο δυναμικό κοινό των ηλικιών 18-54.

Τι σχέση έχει ο "Αδέκαστος Επιθεωρητής" του Chase με τη Νέα Ιωνία
Η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου και οι διώκτες γνώσεων του “The Chase

Πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας έχουν οι 5 Chasers, που είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους και με ευρυμάθεια γνώσεων. Σκοπός τους είναι να καταδιώξουν τους παίχτες και να τους νικήσουν σε ένα αγώνα γνώσης και πληροφορίας, που εκτείνεται σε κάθε έκφανση της σημερινής ζωής. Οι ερωτήσεις αφορούν μία ευρεία γκάμα πληροφοριών που διέρχεται από την Ιστορία και τις Τέχνες, μέχρι τα social media και τις σύγχρονες τάσεις της μαγειρικής.

ΟΙ 5 Chasers έχουν επιλέξει τα δικά τους …ιδιόρρυθμα ονόματα και σε κάθε επεισόδιο ένας εξ’ αυτών κάθεται στην καρέκλα του διώκτη: η “Γυναίκα με τα μαύρα“, το “Γεράκι“, το “Βουνό“, το “Super Αγόρι” και ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής”.

Ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία

Ο κατά κόσμον γνωστός ως Ηλίας Αλεξίου είναι ο Aδέκαστος Επιθεωρητής του Chase. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του η οικογένεια του προέρχεται από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. «Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία, αλλά έχω καταγωγή από το Αϊβαλί από την πλευρά του πατέρα μου και από την Πελοπόννησο από την μητέρα μου. Αρχικά από την Μικρά Ασία η οικογένεια μου μετακόμισε στη Μυτιλήνη και στη συνέχεια ήρθαν στην Αθήνα. Έχω πάρει τα καλύτερα στοιχεία τους».

Ο Ηλίας Αλεξίου ή "Αδέκαστος Επιθεωρητής" γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία
Ο Ηλίας Αλεξίου ή “Αδέκαστος Επιθεωρητής” γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία

Ο ίδιος έχει σπουδάσει τεχνολόγος τροφίμων και εξασκεί το επάγγελμα του. «Επειδή ήμουν καλός μαθητής έδωσα εξετάσεις στο ΑΣΕΠ και πλέον είμαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Η δουλειά μου είναι να ελέγχω τρόφιμα, κάνω αυτό που λέγαμε παλαιότερα αγορανομία, δηλαδή την αξία της αγοράς σε ότι αφορά τις τιμές, να μην κοροϊδεύουν τον καταναλωτή» εξηγεί.

Η σχέση του με τη Νέα Ιωνία παραμένει ενεργή καθώς διατηρεί δεσμούς με την πόλη, παρά το γεγονός ότι ο γνωστός chaser είναι πλέον μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, όπου μένει με τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά.

Αποκαλύπτοντας ο ίδιος σε συνεντεύξεις του στοιχεία για τη ζωή του είπε πώς ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών και βαρύτονος στην κλασική μουσική.