Τι έψαξαν οι Έλληνες στη Google τo 2023 – Σάρωσαν Sin Boy και Κασσελάκης

Το 2023 πλησιάζει στο τέλος του, έτοιμο να πάρει μαζί του μια σειρά από γεγονότα και αναζητήσεις στη Google που το έκαναν μοναδικό.

Με την ευκαιρία αυτή, η Google -όπως κάθε χρόνο- έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από το Year in Search τις κορυφαίες αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο Sin Boy έρχεται πρώτος σε αναζητήσεις στα πρόσωπα στην Ελλάδα και ακολουθούν στη δεύτερη θέση ο Στέφανος Κασσελάκης και στην τρίτη ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Στα πρόσωπα που απεβίωσαν, την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Matthew Perry, ενώ στα αθλητικά γεγονότα την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, μπροστά από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ωστόσο, η ερώτηση «πότε παίζει η ΑΕΚ» έρχεται δεύτερη(!), πίσω μόνο από την αλλαγή της ώρας.

Το «Μαύρο Ρόδο», οι «Παγιδευμένοι» και το «Survivor All Star» καταλαμβάνουν το… άτυπο βάθρο σε τηλεοπτικές εκπομπές/σειρές. Στο «τι είναι», πρώτο είναι το «τι είναι η αλλαντίαση», και στο «γιατί» την κορυφή καταλαμβάνει το «γιατί ηλεκτρίζονται τα μαλλιά μου».

Οι κορυφαίες αναζητήσεις μέσω Google στην Ελλάδα το 2023
Πρόσωπα

Sin Boy
Στέφανος Κασσελάκης
Οδυσσέας Σταμούλης
Αλέξης Γεωργούλης
Χάρης Δούκας
Κώστας Σλούκας
Νίκος Κοκλώνης
Andrew Tate
Δήμητρα Βαμβακούση
Έφη Αχτσιόγλου


Εκλιπούσες Διασημότητες

Matthew Perry
Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Κάτια Νικολαΐδου
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
Αίας Μανθόπουλος
Μαίρη Χρονοπούλου
Λιζέτα Νικολάου
Tina Turner
Ken Block
Γιάννης Φλωρινιώτης