Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας για την προσπάθεια των ομάδων Κ-16 & Κ-18

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας για την ισχυρή προσπάθεια των ομάδων Κ-16 & Κ-18 της Ελευθερούπολης έστειλαν οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Οι επιτυχίες των ομάδων των Κ-16 & Κ-18 του ΑΟ Νέας Ιωνίας, που βρέθηκαν αντίστοιχα στην προημιτελική φάση καθώς και στη φάση των 16 των λιγότερο ισχυρών ομάδων της ΕΠΣΑ είναι απόδειξη της σπουδαίας προσπάθειας που πραγματοποιούν οι αθλητές, οι προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Πολλά μπράβο στη μεγάλη οικογένεια της Α.Ε. Ελευθερούπολης γι’ αυτή την επιτυχία, που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις και τον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου της Νέας Ιωνίας, καθώς και την ανύπαρκτη βοήθεια από την Πολιτεία και τον Δήμο.

Συγχαρητήρια σε όλους και θα συνεχίσουμε μαζί να διεκδικούμε όλα αυτά που έχουμε ανάγκη για να μπορεί ο σύλλογος απρόσκοπτα να επιτελεί το πολύ σπουδαίο έργο του και ο λαός και η νεολαία της περιοχής μας να βρίσκει διέξοδο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.