Στην Ολυμπιάδα του Παρισιού ο Ανδρέας Βαζαίος του ΟΦΝΙ μετά τη διάκριση στη Ντόχα

Έκτη στον κόσμο η Ελλάδα στα 4Χ100 Ελεύθερο με τον Ανδρέα Βαζαίο του ΟΦΝΙ να τερματίζει σε 48.17 (3.13.67) και να βάζει την Ελλάδα σε θέση πρόκρισης.

Ιστορία γράφτηκε χθες πρώτη μέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2024 που διεξάγεται στην Doha. Η σκυτάλη της 4Χ100 ελεύθερο της Εθνικής ομάδας με τους Ανδρέα Βαζαίο , Κριστιάν Γκολομέεβ, Μάριο-Στέργιο Μπίλα και Απόστολο Χρήστου, κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος , μια θέση που κατατάσσει την διάκριση αυτή στην ψηλότερη που έχει καταφέρει ομάδα σκυταλοδρομίας σε αυτό το επίπεδο .

Η διάκριση αυτή κατατάσσει την Ελληνική ομάδα στις καλύτερες 16 παγκοσμίως που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες «Παρίσι 2024».

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι -αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΦΝΙ- που ο πολύπειρος αθλητής της ομάδας μας Ανδρέας Βαζαίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά και την ομάδα μας στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του . Θερμά συγχαρητήρια στον Ανδρέα μας καθώς και στον προπονητή του Αλέξανδρο Νικολόπουλο αλλά και στους αφανείς συνεργάτες τους . «Τα αγαθά κόποις κτώνται».