Πυκνή χιονόπτωση στη Νέα Ιωνία και αρνητικές θερμοκρασίες (φωτορεπορτάζ)

Λίγο πριν τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η πυκνή χιονόπτωση στη Νέα Ιωνία, με την επέλαση ουσιαστικά της κακοκαιρίας Ελπίς.

Περίπου στις 08.30 η εικόνα της πόλης μας άρχισε να “ασπρίζει” με το χιόνι να στρώνεται, σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Η θερμοκρασία άγγιξε τους -1 βαθμούς Κελσίου με το κρύο στην πόλη να απλώνεται δριμύ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει ότι η μεγάλη ψυχρή μάζα βρίσκεται πάνω από τη χώρα μας και θα επιμείνει σήμερα Δευτέρα με κορύφωση της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες.

Την Τρίτη θα υποχωρήσει λίγο από τα δυτικά, ενώ την Τετάρτη το κύμα κακοκαιρίας σταδιακά θα αρχίσει να φεύγει , ενώ παρόλο που θα ανέβουν οι μέγιστες θερμοκρασίες, ο παγετός θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Στο μεταξύ επί ποδός είναι η Πολιτική Προστασία στην Αττική αλλά και τους κατά τόπους δήμους του Λεδκανοπεδίου και η γενική σύσταση είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

Κλειστά σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Νέα Ιωνία

Κλειστά όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Νέα Ιωνία την Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, ύστερα από διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη μας καθώς και σε όλους τους Δήμους της Αττικής, τη Δευτέρα 24/01/22 και την Τρίτη 25/01/22 για προληπτικούς λόγους ασφάλειας, λόγω της επικείμενης έντονης κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Επιπλέον, με απόφαση της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου κλειστοί θα παραμείνουν, το ίδιο διάστημα, και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΚΕΒΡΕΦΟ του Δήμου Νέας Ιωνίας Επισημαίνεται, ότι ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις του.