e-neaionia

Πρωτομαγιά στη Νέα Φιλαδέλφεια με Χρήστο Νικολόπουλο και γνωστούς ερμηνευτές

Με μία μεγάλη συναυλία γιορτάζει και πάλι φέτος η Νέα Φιλαδέλφεια την Πρωτομαγιά.
Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και γνωστοί λαϊκοί τραγουδιστές που θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες του, όπως η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου, η Ελεάννα Παπαϊωάννου και άλλοι. Αυτό θα είναι το επίστέγασμα των εκδηλώσεων του εορτασμού της φετινής Πρωτομαγιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, που κόστισαν και στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στην Πρωτομαγιά που παραδοσιακά διοργανώνει η Νέα Φιλαδέλφεια, φέτος η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει συμβολικά με την συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου στη λίμνη της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την παραμονή με το συγκρότημα “Ξέφραγο Αμπέλι” να ερμηνεύει στις 20.30 το βράδυ στην Πλατεία Πατριάρχου, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το βράδυ της Πρωτομαγιάς στο χώρο της λίμνης του Άλσους στη Νέα Φιλαδέλφεια με λαϊκή συναύλια, που θα ξεκινήσεις στις 20.30 με το συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και ερμηνευτές την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάννα Παπαϊωάννου.

Τέλος, τη Δευτέρα 2/5, ώρα 11.00 εως 14.00 στη Λίμνη του Άλσους θα γίνει Πρωτομαγιάτικη γιορτή για παιδιά.