Οπαδική βία στο Μαρούσι – Βγήκαν μαχαίρια σε Εμπορικό κέντρο

Σοκάρει η θλιβερή συνέχεια που έχουν τα περιστατικά με την οπαδική βία μεταξύ ανηλίκων. Στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην είσοδο γνωστού Εμπορικού Κέντρου βγήκαν χθες τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου.

Μαρούσι: Βγήκαν μαχαίρια μετά το “τι ομάδα είσαι”

Τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, μαχαίρωσαν στον μηρό με αιχμηρό αντικείμενο έναν 20χρονο, το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι 3 νεαροί διαπληκτίστηκαν λεκτικά με τον 20χρονο στην είσοδο μεγάλου εμπορικού κέντρου της περιοχής.

Γκράφιτι με τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, που έχασε τη ζωή του σε περιστατικό οπαδικής βίας
Γκράφιτι με τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, που έχασε τη ζωή του σε περιστατικό οπαδικής βίας

Στη συνέχεια όρμησαν επάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη στις 19:00 την Τετάρτη. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, του οποίου η κατάσταση της υγείας ευτυχώς δεν είναι ανησυχητική και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τους 3 νεαρούς, τους οποίους εντόπισαν κοντά στο σημείο, μετά από υποδείξεις αυτοπτών μαρτύρων. Οι περιγραφές λένε ότι οι δράστες πλησίασαν τον 20χρονο και τα 3 άτομα της παρέας του και τους ρώτησαν “τι ομάδα είναι”. Όταν η απάντηση δεν τους άρεσε έβγαλαν τα μαχαίρια.