ΟΑΚΑ: Εργολαβία μαμούθ από την Περιφέρεια για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων

Το έργο για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

«Είκοσι χρόνια μετά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας – της πιο επιτυχημένης διοργάνωσης μέχρι σήμερα – βρισκόμαστε εδώ για να δώσουμε νέα πνοή στο ΟΑΚΑ. Με οργανωμένη δουλειά, αξιοποιούμε την ολυμπιακή παρακαταθήκη της Αττικής, αναβαθμίζοντας το πιο σημαντικό αθλητικό της τοπόσημο» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης στους χώρους του ΟΑΚΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, με το συγκεκριμένο έργο «Σε έναν χρόνο από τώρα, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα υπερσύγχρονο χώρο αθλητισμού, πλήρως λειτουργικό και ασφαλή, όπως αξίζει στα “χρυσά παιδιά” μας, που με τις επιδόσεις τους μας έχουν κάνει εθνικά υπερήφανους».

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε επίσης ότι ο εκσυγχρονισμός του ΟΑΚΑ αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Περιφέρειας «να αναδείξει την Αττική ως Μητρόπολη αθλητισμού, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν με απόλυτη επιτυχία μεγάλες διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας».