Νίκη Λάμη: Η ηθοποιός από τη Νέα Ιωνία που πόζαρε στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Η Νίκη Λάμη είναι η μία από τις τρεις πρωταγωνίστριες του “Μαίρη- Μαίρη -Μαίρη” της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, που μας χαρίζει χαμόγελα με τις περιπέτειές της. Και είναι συνάμα και γειτονοπούλα μας. Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, πριν ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης σήμερα, καθώς ο συνάδερφός της και πολυτάλαντος επίσης καλλιτέχνης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανέβασε στο λογαριασμό του μερικές αισθησιακές φωτογραφίες της.

Πριν από μερικές ώρες ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από την γυμνή φωτογράφηση που έκανε η Νίκη Λάμη. Ο νεαρός καλλιτέχνης εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, έχει και αρκετό ταλέντο ως φωτογράφος.
Η Νίκη Λάμη σε καλλιτεχνικές φωτογραφίες του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Νίκη Λάμη: Η νεαρή ηθοποιός από τη Νέα Ιωνία

  • Η ηθοποιός Νίκη Λάμη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.
  • Σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.
  • Είναι γνωστή από το ρόλους της ως Γαβριέλα στην τηλεοπτική σειρά του Παναγιώτη Αλεξόπουλου “Το Σόι Μου Μέσα (2009)”, που προβλήθηκε από το κανάλι του Ant1, ως η δημοσιογράφος στην κωμική σειρά του Στέφανου Μπλάτσου “Με λένε Βαγγέλη (2011)”, που προβλήθηκε από το κανάλι του Mega, και ως η Σεσίλια στην κωμική σειρά “Οι συμμαθητές”, που προβάλλεται από το κανάλι του Ant1.
  • Η Νίκη Λάμη, ήταν το παιδί που φορούσε τα ρούχα της μαμάς, καθόταν μπροστά στον καθρέφτη και έκανε μιμήσεις. Ωστόσο η Νίκη Λάμη δεν ξέρει τι ήταν αυτό που πραγματικά την παρακίνησε να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με την υποκριτική.
  • Πήγαινε σε πάρα πολλές παραστάσεις από μικρή μαζί με τη μαμά της και της άρεσε πολύ αυτό που έβλεπε. Θυμάται ότι κάποια στιγμή είχε πει ότι θα ήθελε να ήταν και εκείνη πάνω στη σκηνή και να λέει αυτά τα λόγια. Όταν μπήκε στη σχολή συνειδητοποίησε ότι αυτό μόνο ήθελε να κάνει.