e-neaionia.gr Tο Ψηφιακό στέκι της πόλης

Νέα Χαλκηδόνα: Τον κάλεσε για οικοδομική εργασία στο σπίτι της κι εκείνος της επιτέθηκε

Τον κάλεσε στο σπίτι της στη Νέα Χαλκηδόνα για οικοδομικές εργασίες και εκείνος επιχείρησε να της επιτεθεί σεξουαλικά. Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ο 58χρονος προσπάθησε να ακινητοποιήσει την 28χρονη ιδιοκτήτρια του ακινήτου και να της επιτεθεί σεξουαλικά, με την ίδια να ξεφεύγει τελευταία στιγμή από τα χέρια του. Αμέσως τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Το πρωτοφανές συμβάν, σημειώθηκε στις 19:30 της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 28χρονη κοπέλα, ο 58χρονος οικοδόμος από την Κορυτσα, κάτοικος Αργυρουπολης, μετέβη στο ακίνητο στη Νέα Χαλκηδόνα για να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες.

Εκεί, ο οικοδόμος χωρίς να τον αντιληφθεί η κοπέλα, την πλησίασε και τη φίλησε αιφνιδιαστικά στον ώμο δύο φορές. Μάλιστα, ακολούθως, της ακινητοποίησε τα χέρια και προσπάθησε να συνεχίσει τη σεξουαλική του επίθεση.

Η 28χρονη, όμως, αντέδρασε έγκαιρα, τον απώθησε και έφυγε από το σημείο. Μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και έκανε μήνυση στο δράστη. Με την περιγραφή του, οι άνδρες της αστυνομίας  στις 17:45 χθες, τον εντοπίζουν στην οδο Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και του περνούν χειροπέδες.

Σήμερα, ο 58χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.