e-neaionia.gr Tο Ψηφιακό στέκι της πόλης

Νέα Ιωνία: Ιδρυτική Συνέλευση των Λογιστών Ελεγκτών της Ε.Λ.Ε.Π.Α.

Στη Νέα Ιωνία η Ιδρυτική Συνέλευση που πραγματοποιούν οι λογιστές -ελεγκτές μέλη της Ε.Λ.Ε.Π.Α. (Επιτροπή Λογιστών Ελεγκτών Βορειοδυτικών Συνοικιών Αττικής)

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν: Προσκαλούμε όλα τα μέλη μας που ζουν ή εργάζονται στις περιοχές Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι να συμμετέχουν μαζικά στην ιδρυτική Γενική Συνέλευση και τις εκλογές για ανάδειξη τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος της ΕΛΕΠΑ στην Βορειοδυτική Αθήνα.

Η Επιτροπή Λογιστών Ελεγκτών Βορειοδυτικών Συνοικιών συστάθηκε μέσα στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, μέσα από την αντικειμενική ανάγκη να έρθουμε σε πιο άμεση και κοντινή επικοινωνία με τα μέλη μας στις περιοχές αυτές, να δούμε τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλειάς τους , αλλά και στις γειτονιές τους, στα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους, για ζητήματα της ακριβείς κ.ά.

Δράσεις της Ε.Λ.Ε.Π.Α.

Μέσα από την συντονισμένη δράση της Επιτροπής, τα τελευταία 2 χρόνια μετράμε

·         σειρά από συσκέψεις στο Νέο Ηράκλειο και στην Νέα Ιωνία

·         συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τους πρόσφυγες και τους πυρόπληκτους

·         τοποθέτηση για πρώτη φορά κάλπης στην Νέα Ιωνία, μπροστά στις αρχαιρεσίες της ΕΛΕΠΑ τον Νοέμβρη του 2021, όπου και εκφράστηκε η μαζική συμμέτοχη των μελών μας από την περιοχή

·         συμμετοχή, μαζί  με άλλα σωματεία, μαζικούς φορείς, συλλόγους γονέων και γυναικών, και όλο το λαό της περιοχής της Αλσούπολης σε μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις στο Παναιτώλιο, όπου  διεκδικήσαμε και τελικά καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα σχέδια της δημοτικής αρχής της Νέας Ιωνίας για μετεγκατάσταση  της στάθμευσης των απορριμματοφόρων στον χώρο της Altec στην Αλσούπολη

·         συμμετοχή σε συγκεντρώσεις ενάντια στην ακρίβεια στην περιοχή της Ν. Ιωνίας

·         συμμετοχή σε κινητοποιήσεις για τα ζητήματα της υγείας σε κλινικές, νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα

·         εξορμήσεις σε λογιστικά γραφεία και λογιστικές-ελεγκτικές εταιρείες στην Ν. Ιωνία και στο Μαρούσι

Η ευρύτερη περιοχή των Βορειοδυτικών Συνοικιών είναι μια περιοχή που έχουν την έδρα τους μεγάλες ελεγκτικές, συμβουλευτικές και λογιστικές εταιρείες αλλά και εκατοντάδες μικρά λογιστικά γραφεία ,όπου δουλεύουν πολλοί συνάδελφοι μας.

Με κύριο σκοπό την πιο συντονισμένη και οργανωμένη δράση του σωματείου στις περιοχές αυτές καλούμε όλους τους συναδέλφους που ζουν ή εργάζονται στις παραπάνω περιοχές να συμμετέχουν μαζικά στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΕΛΕΠΑ, να έρθει πείρα από χώρους δουλειάς αλλά και σκέψεις πως μπορούμε καλύτερα να οργανώσουμε την παρέμβαση μας ώστε να έρθουμε σε επαφή με περισσότερους συναδέλφους.

Αυτό το βήμα είναι σημαντικό ιδιαίτερα μπροστά στην μάχη που δίνει το σωματείο μας για υπογραφή ΣΣΕ στον κλάδο. Είναι σημαντικό ιδιαίτερα μπροστά στην απόφαση του σωματείου μας να συμμετάσχει στην πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ 18-19/6, για κοινό συντονισμό και δράση με άλλα σωματεία, για να ενισχυθεί η ταξική γραμμή στο εργατικό κίνημα, για να δυναμώσει  αγώνας για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Κανένας εργαζόμενος μόνος του!

Η αλληλεγγύη, η συλλογική δράση  κι η  διεκδίκηση είναι τα δικά μας όπλα!

Δίνουμε μάχη, κλιμακώνουμε τον αγώνα  μας για υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ!

Δυναμώνουμε την πάλη μας για απεμπλοκή της χώρας μας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε την οργάνωσή μας, να απευθυνθούμε σε όλους τους συναδέλφους μας, να τους καλέσουμε να οργανωθούν στο σωματείο, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής και να την στείλουν στο elepa@elepa.gr.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Λ.Ε.Π.Α

Την Πέμπτη 23 Ιούνη 2022,στις 6:30 μ.μ.

στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία)

Επιτροπή Λογιστών Ελεγκτών Βορείων Συνοικιών Αττικής