Νέα Ιωνία: Επανεξελέγη πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ο Κ. Κουλούρης

Την Κυριακή έγιναν οι Δημαιρεσίες του Δήμου στη Νέα Ιωνία. Στην ειδική διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, το σώμα ενέκρινε την πρόταση της Δημάρχου, Δέσποινας Θωμαΐδου και ο Κωνσταντίνος Κουλούρης επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο έτη (έως 31 Δεκεμβρίου 2023). Στην θέση του Αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Χαράλαμπος Λάμπρου και Γραμματέας η Φιλίππα Αθυμαρίτου.

Η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου ευχήθηκε καλή θητεία στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στα μέλη των Επιτροπών εκφράζοντας την πίστη ότι «Όλοι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στη νέα περίοδο για ένα καλύτερο αύριο και την προκοπή του τόπου μας, με όρους κοινωνικής και δημοκρατικής ευαισθησίας. Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό και να φανούμε αντάξιοι του ρόλου που μας έδωσε ο Ιωνιώτικος λαός».

Στην Οικονομική Επιτροπή παραμένει ως Πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, ενώ θα μετέχουν οι δύο Αντιδήμαρχοι κα. Αγγελική Σακκαλόγλου και κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, οι οποίοι ορίστηκαν ως μέλη από τη Δήμαρχο, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Οικονομική Επιτροπή
Τακτικά Μέλη:
1. Αλατσίδου Ελένη
2. Χατζή Ελένη
3. Κανναβός Μιλτιάδης
4. Τσομπάνογλου Φώτιος
5. Κανλής Χρήστος
6. Κατημερτζόγλου Κωνσταντίνος

Αναπληρωματικά Μέλη:
1. Γρίβα Ελένη
2. Καρβουνιάρης Αντώνιος
3. Αναμουρλόγλου Χρήστος
4. Κλάρα Αναστασία
5. Βανδώρος Σπυρίδων
6. Τσουκαλάς Παναγιώτης (Β’ αναπλ: Μποτζιολή Ελένη)

Επίσης, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής παραμένει ως Πρόεδρος η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας κα. Αγγελική Σακκαλόγλου, ενώ θα μετέχουν οι δύο Αντιδήμαρχοι κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης και κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, οι οποίοι ορίστηκαν ως μέλη από τη Δήμαρχο, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Τακτικά Μέλη:
1. Αλατσίδου Ελένη
2. Χατζή Ελένη
3. Αγγελακοπούλου Αναστασία-Ελένη
4. Στέφας Γεώργιος
5. Ακιανίδου Όλγα
6. Χαμαλίδης Θεόδωρος

Αναπληρωματικά Μέλη:
1. Γρίβα Ελένη
2. Σπηλιωτόπουλος Βασίλειος
3. Σκευοφύλαξ Σωτήριος
4. Κουλουριώτη Μαρία-Ελισσάβετ
5. Χατζηκωνσταντίνου Σάββας
6. Ματθαίου Αλέξανδρος (Β’ αναπλ: Μποτζιολή Ελένη)