Νέα Ιωνία: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στο Αραβικό καφέ – 7 εντάλματα σύλληψης

Στην έκδοση επτά ενταλμάτων σύλληψης για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, στις 21 Φεβρουαρίου, προχώρησε η Εισαγγελία, μετά την ταυτοποίηση των δραστών.

Κατά πληροφορίες, τα έξι εντάλματα αφορούν σε μέλη της εγκληματικής ομάδας «L», ενώ το έβδομο ένταλμα αφορά σε ένοπλο που ήταν στην παρέα του 39χρονου και συμμετείχε στο επεισόδιο.

Πηγές ανέφεραν πως η παρέα των επτά Αλβανών μετά τους πυροβολισμούς στο καφέ της οδού Κασταμονής διέφυγαν με πολυτελές τζιπ και ένα ακόμη όχημα και παραμένουν εξαφανισμένοι. Οι έξι της ομάδας «L» φέρονται να βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα, ενώ θεωρείται πιθανό ο έβδομος (της παρέας του άτυχου υδραυλικού) να έχει διαφύγει στη χώρα του.

Ίσως να μην πυροβολήθηκε τυχαία ο 39χρονος

Στο μεταξύ, στο μοιραίο επεισόδιο χρησιμοποιήθηκαν, με βάση όσα έχουν προκύψει από τις έρευνες, δύο όπλα, ένα περίστροφο και ένα πιστόλι, ενώ εξετάζεται το σενάριο οι πυροβολισμοί σε βάρος του 39χρονου να μην ήταν, τελικά, τυχαίοι και να μην αποτέλεσε παράπλευρη απώλεια, όπως κυκλοφόρησε αρχικά, αλλά να τον σκόπευσαν σκόπιμα, καθώς ήταν μέλος της παρέας με την οποιά οι «L» είχαν διαφορές.

Μετά την έκδοση των ενταλμάτων, αναλαμβάνει ξανά δράση η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα