Με καθολικό έγκαυμα νοσηλεύεται αγαπημένη τραγουδίστρια από τη Νέα Ιωνία

Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας γνωστής και κοσμαγάπητης τραγουδίστριας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται το τελευταίο δεκαήμερο με εκτεταμένο έγκαυμα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το εκτεταμένο της έγκαυμα προκλήθηκε από τσιγάρο, που η ίδια κρατούσε στο χέρι της.

Ο λόγος για τη Ρένα Κουμιώτη, που ζούσε το τελευταίο διάστημα στο Γηροκομείο Αθηνών. Η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ρένα Κουμιώτη μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στα επείγοντα του νοσοκομείου, πριν από δύο εβδομάδες με εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε από τσιγάρο.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναφέρουν πως η οικογένεια της τραγουδίστριας «ελπίζει σε ένα θαύμα». Σύμφωνα με την Espresso, η πυρκαγιά προκλήθηκε από ένα τσιγάρο, το οποίο κρατούσε η Ρένα Κουμιώτη στα χέρια της.

Θυμίζουμε ότι η Ρένα Κουμιώτη γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία στις 3 Μαΐου 1948. Οι γονείς της ήταν πρόσφυγες. Ο πατέρας της Σμυρνιός, η μάνα της Κωνσταντινοπολίτισσα. Συνεργάστηκε με μεγάλους μουσουργούς και καλλιτέχνες όπως ο Μίμης Πλέσσας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Μανόλης Μητσιάς και άλλοι και έγραψε τη δική της υπέροχη σελίδα στην ιστορία του νέου κύματος, με τραγούδια όπως το “σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες”, “θαλασσινό τριφύλλι” και άλλα

Τον Ιούλιο του 2022 η Ρένα Κουμιώτη έχασε το γιό της που πέθανε από καρδιά και έκτοτε η θλίψη την έχει καταβάλλει.