Μαρούσι: Ορκωμοσία για τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μαρούσι, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο, ενόψει της έναρξης των καθηκόντων τους από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Την τελετή του αγιασμού και της ορκωμοσίας  τέλεσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος πατέρας Νικάνωρ, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου, ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Χρήστος και ο πατέρας Νικόλαος.

Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης απευθύνοντας εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη τις πατρικές ευχές του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο σημείωσε:
«Μεταφέρουμε την ευχή της τοπικής εκκλησίας μας να είστε άξιοι, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Ευχόμαστε από την καρδιά μας, και προσευχόμαστε να έχετε δύναμη σε αυτή την αποστολή να δικαιώσετε τις προσδοκίες των ανθρώπων που σας εμπιστεύτηκαν».

Ακολούθως δόθηκε ο θρησκευτικός όρκος από το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ πολιτικό όρκο έδωσαν επτά Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμητική παρουσία τους και αναφερόμενος στους δύο βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στην επανεκλογή του υπογράμμισε:

«Τα αποτελέσματα έδειξαν καθαρά ποιον εμπιστεύονται οι δημότες μας για να ηγηθεί, στη νέα πενταετία της διοίκησης ενός Δήμου, που αναμφισβήτητα αποτελεί Μητροπολιτικό Κέντρο.