Μαρούσι: Εκ νέου υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά το Δημαρχιακό Αξίωμα στο Μαρούσι στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Θέτοντας τους άξονες και τους στόχους της πολιτικής του για τη νέα δημαρχιακή θητεία, παρουσίασε παράλληλα τα έργα και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής τα τριάμισι τελευταία χρόνια, τα οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «αποτελούν επίτευγμα του συνόλου του Μαρουσιώτικου λαού και θέτουν τις βάσεις για το μέλλον».

Η παρουσίαση του έργου και του προγράμματος για τα επόμενα χρόνια πραγματοποιήθηκε σε τόνους ήπιους και όχι με χαρακτηριστικά γιορτής, σεβόμενη η Δημοτική Αρχή τον πόνο και την θλίψη από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

Στόχοι για την επόμενη θητεία

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην τοποθέτησή του για το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας έθεσε τους έντεκα (11) άξονες που βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής του και που αφορούν:
1.Στα Οικονομικά του Δήμου, με συνέχιση του νοικοκυρέματος με νέες ρυθμίσεις.
2.Στην Καθαριότητα και στο πράσινο, με συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού και στην αυτοματοποίηση του προγραμματισμού με τη χρήση νέων τεχνολογιών.
3.Στα νέα έργα και στις Υποδομές, στις Πολεοδομικές τακτοποιήσεις , στις ασφαλτοστρώσεις, στα πεζοδρόμια, στον οδοφωτισμό.
4.Στον Πολιτισμό και στη λειτουργία Δημοτικού Θεάτρου.
5.Στον Αθλητισμό, στην ανακαίνιση γηπέδων και στην κατασκευή δύο ακόμη κλειστών γηπέδων (μπάσκετ / βόλεϊ) και ενός γηπέδου ποδοσφαίρου.
6.Στη βιώσιμη κινητικότητα
στην ελεγχόμενη στάθμευσηστη σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας.
7.Στη διαρκή αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών.
8.Στις παρεμβάσεις για μεγάλα έργα, όπως η υπογειοποίηση τμήματος της Κηφισίας.
9.Στη διαρκή ανακαίνιση των Παιδικών Χαρώντων Παιδικών Σταθμών και των Σχολείων.
10. Στον εκσυγχρονισμό και στη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

11.Στην διεύρυνση των συγχρηματοδοτούμενων έργων.