e-neaionia

Θλίψη για το θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του πρώην Δημάρχου Βριλησσίων

Θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και θρήνο στην οικογένειά του σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου. Ο 33χρονος Βασίλης, γιός του πρώην Δημάρχου Βριλησσίων και πρώην Υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Η οικογένεια του είχε ανησυχήσει, καθώς δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις και έσπευσε στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια. Όταν, με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα αντίκρυσαν τον νεαρό Βασίλη νεκρό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του χώρου, ούτε σημάδια πάλης και ο θάνατος του νεαρού είναι πιθανότατο να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ο 33χρονος Βασίλης έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου Α.

Την Τετάρτη η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου

Ένα χαρισματικό νέο άνθρωπο, που βρισκόταν σε διαρκή δημιουργική αναζήτηση και ανησυχία, περιγράφουν όσοι γνώρισαν τον εκλειπόντα. Ο Βασίλης Ντινόπουλος ήταν ήδη στα 17 του χρόνια ένας από τους πλέον γνωστούς παρκουρίστες και αργότερα έγινε βραβευμένος location manager και δημοσιογράφος, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Σε συνέντευξή του το 2007 περιέγραφε την αγάπη του για το παρκούρ και τα σχέδιά του για το μέλλον

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει την Τετάρτη στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπως ανακοινώθηκε από το λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης