e-neaionia

Ηράκλειο Αττικής: Συνεργασία Παπαδημητρίου-Βλασσόπουλου για το Δήμο

Συνένωση δυνάμεων αποφάσισαν στο Ηράκλειο Αττικής ο Γιώργος Παπαδημητρίου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Μαζί» και ο πρώην δημάρχος Παντελής Βλασσόπουλος, επικεφαλής της «Αδέσμευτης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» (ΑΚΕΠ-Συνεργαζόμενοι), για να διεκδικήσουν από κοινού το Δήμο.

Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε στο εκλογικό γραφείο του Γιώργου Παπαδημητρίου, όπου, παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Μαστοράκος – ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος – ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δίκτυο Πολιτών» Αιμιλία Τζίβα, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης.

Η από κοινού κάθοδος στις εκλογές του 2023 θα γίνει με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου, όπως δήλωσε ο κ. Βλασσόπουλος , που κάνοντας την τοποθετησή του είπε ότι «Υπάρχει μια κοινή οπτική και πορεία με τη Δημοτική Παράταξη «Ηράκλειο Μαζί» και τον επικεφαλής της, Γιώργο Παπαδημητρίου. Παράλληλα, έχουμε κοινή τοποθέτηση σε θέματα που αφορούν την ποιοτική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Γ. Παπαδημητρίου: “Επιδιώκουμε συμμαχία πολιτών”

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Μαζί» Γιώργος Παπαδημητρίου σημείωσε ότι η πρωτοβουλία επιδιώκη συνένωση δυνάμεων και ευρύτατο διάλογο τους επόμενους μήνες, με όλες και όλους τους δημότες, “για να συνθέσουμε -όπως είπε χαρακτηριστικά- μια μεγάλη συμμαχία πολιτών, με στόχους που ο διάλογος και η συμφωνία των συμπολιτών μας θα καταγράψει και θα προτεραιοποιήσει .

Μοναδικός στόχος μας είναι να πετύχουμε μια μεγάλη αλλαγή, μια ουσιαστική βελτίωση, στην καθημερινότητά μας, στις γειτονιές μας, στο Δήμο μας.
Στην πόλη μας ο Ηρακλειώτης και η Ηρακλειώτισσα θα είναι πρωταγωνιστές».