Επική μάχη απόψε για τη Νέα Ιωνία (ΟΦΝΙ) με τον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ Γυναικών

Τα κορίτσια του ΟΦΝΙ από τη Νέα Ιωνία δίνουν απόψε τη μεγάλη τους μάχη με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα, συνεχίζοντας για τέταρτη φορά τον αγώνα με φόντο το έπαθλο του πρωταθλητή της Α1 Χάντμπολ Γυναικών.

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα της Νέας Ιωνίας προηγήθηκε του ΠΑΟΚ με 24-20 και έμεινε ζωντανή στην τελική διεκδίκηση μειώνοντας σε 2-1 τις νίκες του ΠΑΟΚ. Έτσι, η αγωνία παρατάθηκε για απόψε και οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού στις 18.00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, για τον τέταρτο τελικό.

Τα κορίτσια του Κώστα Μπούνα δηλώνουν πανέτοιμα και αισιόδοξα, καθώς το ζητούμενο είναι να εμφανιστούν με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών και να επιδιώξουν το 2-2, ώστε ο τίτλος να κριθεί το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Ιωνία.

Πάντως, αν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει στη σημερινή αναμέτρηση με τον Όμιλο Φιλάθλων Νέας Ιωνίας, θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στις αναμετρήσεις για τον τίτλο, με τον Δικέφαλο του Βορρά, να μην θεωρείται αήττητος στην έδρα του, καθώς τα κορίτσια του ΟΦΝΙ την άλωσαν και τον Μάϊο του 2018 στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης και Φωτακίδης.

Το πανόραμα των τελικών

1ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 18-19
2ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία 23-21
3ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 24-20
4ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία / 3 Μαΐου – 18:00
5ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί) – 6 Μαΐου