Δήμος Ηρακλείου

Εξοπλισμό καθαριότητας παρέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου

Δύο νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να ενισχύσει τις υπηρεσίες καθαριότητας που προσφέρει κάθε ημέρα στους πολίτες. Τα νέα οχήματα, τα οποία θα μπουν στη μάχη της καθημερινότητας με τη νέα χρονιά, είναι έτσι προσαρμοσμένα ώστε να επιχειρούν γρήγορα και αποτελεσματικά στους στενούς δρόμους της πόλης, εκεί που δεν είναι λειτουργικά τα μεγάλα απορριμματοφόρα.

Τα δύο νέα οχήματα αποκτήθηκαν από τον Δήμο με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών. Από το ίδιο πρόγραμμα προμήθειας, αναμένεται τις επόμενες ημέρες η έλευση ενός ακόμα αυτοκινήτου σκούπα για τον καθαρισμό των δρόμων της πόλης και μιας νέας υδροφόρας.

«Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για ένα Δήμο είναι ο εξοπλισμός της υπηρεσίας καθαριότητάς του ώστε να μπορέσει να έχει τις γειτονιές του ακόμα πιο καθαρές και πιο όμορφες. Δεν σταματάμε ούτε στιγμή να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες και μάλιστα, εκεί που μπορούμε, το κάνουμε διεκδικώντας και πετυχαίνοντας χρηματοδοτήσεις από προσφερόμενα προγράμματα ώστε να μην επιβαρύνουμε τη δημοτική φορολογία. Έτσι, άλλωστε, προέκυψαν και οι συνεχόμενες μειώσεις στα δημοτικά τέλη των τελευταίων 5 ετών. Με καλό νοικοκυριό, με οργάνωση και με ταυτόχρονη αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.