e-neaionia

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν στη Νέα Ιωνία και πόσο θα διαρκέσουν

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινούν κατά παράδοση πλέον αμέσως μετά τις αργίες του Πάσχα. Φέτος όμως και δεδομένου ότι Πάσχα και Πρωτομαγιά βρέθηκαν κοντά χρονικά, το ξεκίνημα των ενδιάμεσων εκπτώσεων μετατέθηκε χρονικά.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα 3 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου. Αμέσως μετά δηλαδή, από την εκ μεταφοράς αργία (και απεργία της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) «στις περιοχές που πραγματοποιούνται ενδιάμεσες εκπτώσεις (3 έως 15 Μαΐου), τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά στις 8 Μαΐου ημέρα Κυριακή από 11.00 έως 18.00».

Ενδιάμεσες εκπτώσεις στη Νέα Ιωνία

Η αγορά της Νέας Ιωνίας είναι πανέτοιμη για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Οι βιτρίνες φόρεσαν τα Ανοιξιάτικα, καθώς αλλαγή εποχής σημαίνει συνήθως νέα κολλεξιόν, νέες τάσεις και νέες προτάσεις.

Το χρώμα κυριαρχεί παντού και οι τιμές παίρνουν την κατιούσα, για να δοθούν ευκαιρίες για συμφέρουσες αγορές.

Οι καταναλωτές θα έχουν δύο εβδομάδες εκπτώσεων στη διάθεσή τους. Οι ιθύνοντες μάλιστα, προτρέπουν πάντα σε έρευνα αγοράς πριν την έναρξη των εκπτώσεων, έτσι ώστε να γίνει σωστή αποτύπωση και σύγκριση τιμών.