Δωρεά ζωής από τη Motor Oil Ελλάς: Χάρισε απινιδωτή σε σχολείο στη Νέα Ιωνία

Δωρεά ζωής έκανε η Motor Oil Ελλάς σε σχολείο στη Νέα Ιωνία: έναν φορητό αυτόματο απινιδωτή, από εκείνους που οι ειδικοί της υγείας συνιστούν να υπάρχουν σε κάθε σχολικό συγκρότημα.

Αυτόματος φορητός απινιδωτής από τη Motor Oil Ελλάς σε σχολείο στη Νέα Ιωνία
Αυτόματος φορητός απινιδωτής από τη Motor Oil Ελλάς σε σχολείο στη Νέα Ιωνία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας είχε θέσει την προμήθεια της εν λόγω συσκευής ως προτεραιότητά του.

Φορητός απινιδωτής από τη Motor Oil Ελλάς σε σχολείο στη Νέα Ιωνία

Και η Motor Oil Ελλάς ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα, με αποτέλεσμα ο απινιδωτής να βρίσκεται ήδη εγκατεστημένος στο σχολικό συγκρότημα.

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου στην ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά:

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Αττικής, είχαμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα για τη νέα μας θητεία, την προμήθεια ενός φορητού αυτόματου απινιδωτή.

Η ύπαρξη μίας τέτοιας συσκευής στα σχολεία είναι απαραίτητη, σύμφωνα με όσα μας είχαν συμβουλεύσει οι ειδικοί από το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, που μας είχαν επισκεφτεί και μας μίλησαν λίγους μήνες πριν.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως το αίτημά μας για χορηγία αυτόματου φορητού απινιδωτή για το σχολείο μας, έγινε αποδεκτό από την εταιρία Motor Oil Ελλάς.

Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα μας πληροφόρησαν για την θετική εξέλιξη του αιτήματος μας και
ήδη ο απινιδωτής βρίσκεται εγκατεστημένος στο χώρο της εκπαιδευτικής μονάδας, μετά από επίδειξη που έγινε από υπαλλήλους της εταιρείας που το προμήθευσε.

Με το παρόν δελτίο τύπου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας αλλά και να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εταιρεία Motor Oil Ελλάς , που μας χορήγησε αυτόν τον απαραίτητο εξοπλισμό στο σχολείο μας, που αυξάνει την ασφάλεια και θωρακίζει την υγεία των μαθητών μας, έναντι απρόοπτου συμβάντος.