e-neaionia.gr Tο Ψηφιακό στέκι της πόλης

Άνοιγμα από το Σύλλογο Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας “Άπειρος Γαία”

Ο Συλλόγος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία» είχε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στη Νέα Ιωνία την προγραμματισμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του

Οι παρευρισκόμενοι εξέλεξαν Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, ομόφωνα, την Γαρυφαλιά Ασημακοπούλου.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε ο πλήρης απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρώην Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Βέλλη, που έγινε δεκτός. Ίδια αντιμετώπιση είχαν και τα οικονομικά του Συλλόγου, που παρουσιάστηκαν βελτιωμένα και σε πολύ κατάσταση παρά τις συγκυρίες.

Τι αποφάσισαν οι Ηπειρώτες της “Άπειρος Γαία” στη Νέα Ιωνία

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της διαδικασίας, η Πρόεδρος ζήτησε από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης να ψηφίσει εάν αποδέχεται την έγκριση πεπραγμένων, απαλλάσσοντας το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, από την όποια οικονομική και διοικητική ευθύνη.

Όπερ και εγένετο: Η Πρόεδρος ανέφερε στο δεύτερο μέρος της διαδικασίας, ότι δυστυχώς δεν συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Σ.Ε.. Οπότε δεν έγιναν εκλογές σε αυτή τη Γενική Συνέλευση.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, επειδή θεώρησαν ότι η πανδημία και τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊου που οδήγησαν σε αδράνεια όλους τους Συλλόγους της Ελλάδας είναι ίσως το κύριο αίτιο που δεν έχουμε ψηφοδέλτιο σήμερα, αντιπρότειναν τον μήνα Μάιο του 2022, ως ιδανική λύση για τις εκλογές.

Εγγραφές μελών στον Σύλλογο “Άπειρος Γαία”

Επίσης, πρότειναν την εγγραφή νέων μελών, από μέλη και φίλους του Συλλόγου στη Νέα Ιωνία. Να γίνει μια προσπάθεια Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες της Νέας Ιωνίας να έρθουν κοντά στον Σύλλογο κι εφόσον το θέλουν να προσφέρουν παράλληλα σε όλα τα όργανα, μέσα από την εκλογή τους σ’ αυτά.

Αιτήσεις εγγραφής δίνονται από σήμερα και η συνδρομή θα πληρωθεί μαζί με την εγγραφή στην επόμενη Γενική Συνέλευση.