Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων την Κυριακή 26 Μαΐου

Ο δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο Save Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης, διοργανώνει ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο πλαίσιο ανάδειξης της αναγκαιότητας για την υιοθεσία των ζώων αλλά και ευαισθητοποίησης των πολιτών! 

Σας περιμένουμε λοιπόν, την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 17:30 – 20:00 στον προαύλιο χώρο της αίθουσας “Μανόλης Αναγνωστάκης” (Ρ. Φεραίου & Χρ. Σμύρνης) για να γνωρίσετε τους μικρούς μας φίλους προς υιοθεσία από κοντά!

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

“Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή στον δήμο μας, με φιλοζωικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Η προστασία και η υιοθεσία των αδέσποτων ζώων αποτελεί βασική μας προτεραιότητα κι αυτό είναι γνωστό αφού από τις πρώτες ημέρες της θητείας μας, η συνεργασία με τους εθελοντές και φορείς είναι καθημερινή! Ευχαριστούμε θερμά το φιλοζωικό σωματείο του δήμου μας Save Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης για το πολύτιμο έργο τους καθώς και όλους όσους προσφέρουν στην προστασία των αδέσποτων ζώων”