e-neaionia

Δέματα αγάπης μοίρασε η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος

Δέματα αγάπης μοίρασε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη τους Ιερούς Ναούς Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας και Αγ. Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας αντιστοίχως.

Εκεί με την ευγενική χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, και γνωστών επιχειρήσεων που συνδράμουν την προσπάθεια προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας, με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος o Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές των κοινωνικών δομών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος -με ανακοίνωσή της- απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας.