Βρες την τυχερή σου μέρα, βάσει ζωδίου

Συνήθως η τυχερή μέρα των περισσοτέρων είναι η Pay Day ή έστω σε εβδομαδιαία βάση η Παρασκευή. Για να ακριβολογούμε, το απόγευμα της Παρασκευής και ειδικότερα εκείνη ακριβώς η ώρα που οι δουλειές τελειώνουν κι αρχίζει η χαλαρότητα του Παρασκευοσαββατοκύριακου. Πάντως η αστρολογία το “βλέπει” κάπως αλλιώς.

Σύμφωνα με την αστρολογία, κάθε ημέρα έχει τον δικό της κυβερνήτη. Για παράδειγμα, η Παρασκευή (που για τους περισσότερους είναι η αγαπημένη τους ημέρα) είναι η ημέρα της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας.

Η Δευτέρα κυβερνάται από την Σελήνη, η Τρίτη από τον Αρη, η Τετάρτη από τον Ερμή, η Πέμπτη από τον Δία, το Σάββατο από τον Κρόνο και η Κυριακή από τον Ηλιο καθώς σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εβδομάδας.

Τυχερή μέρα και ζώδια

Παρακάτω θα βρεις τη δική σου τυχερή ημέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου, όπως αναφέρει η αστρολόγος Chelsea Jackson :

Λέων: Κυριακή

Ως ηλιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Κυριακή είναι η ημέρα σου για να λάμψεις. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να δώσεις προτεραιότητα στη δημιουργική σου έκφραση ή να θέσεις συναρπαστικούς νέους στόχους για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος: Δευτέρα

Καθώς κυριαρχείσαι από το φεγγάρι, θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στα συναισθήματά σου και η Δευτέρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις αυτό. Η Δευτέρα είναι ιδανική για να μείνεις σπίτι, να χαλαρώσεις και να ανασυντάξεις δυνάμεις για όλη την εβδομάδα. 

Κριός & Σκορπιός: Τρίτη

Ως ζώδια που κυριαρχούνται από τον Άρη, η Τρίτη είναι η ιδανική μέρα για να ετοιμάσετε νέα έργα και να ξεκινήσετε συναρπαστικές ιδέες. Οτιδήποτε ξεκινήσεις αυτήν την ημέρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, κάτι που πραγματικά θέλεις (ειδικά αν είσαι Σκορπιός). Εάν είσαι Κριός, ο ενθουσιασμός να ξεκινήσεις κάτι νέο μπορεί να είναι περισσότερος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά έτσι κι αλλιώς, έχεις τη φλογερή ενέργεια του Άρη με το μέρος σου.

Δίδυμος & Παρθένος: Τετάρτη

Για τα επικοινωνιακά ζώδια , η Τετάρτη είναι η κομβική τους ημέρα, ακριβώς επειδή την κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας. Για εσάς, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για τον προγραμματισμό συναντήσεων, τη δημιουργία μιας “to do” λίστας ή την αποστολή email. Η Τετάρτη είναι στη μέση της εβδομάδας κι αυτό από μόνο του φτιάχνει μία ενθαρρυντική διάθεση και αναδεικνύεται στην πιο δημιουργική ημέρα της εβδομάδας.

Τοξότης & Ιχθύς: Πέμπτη

Ως ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, η ημέρα που τείνετε να ευδοκιμήσετε περισσότερο είναι η Πέμπτη, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που ενσαρκώνει τέλεια την εκτεταμένη και πνευματικά καθοδηγούμενη φύση σας. Η Πέμπτη είναι ιδανική ημέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και για να αναθεωρήσετε τη μεγάλη εικόνα, για να βεβαιωθείτε ότι οι αξίες σας εξακολουθούν να συμβαδίζουν με αυτό που είχατε ξεκινήσει. Βλέπετε τη ζωή ως ένα ατελείωτο ταξίδι και αυτήν την ημέρα, μπορείτε να σταματήσετε και να εκτιμήσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει

Ταύρος & Ζυγός: Παρασκευή

Κανείς δεν ενθουσιάζεται τόσο πολύ για την Παρασκευή όσο εσείς, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, κυβερνά αυτήν την ημέρα. Είστε τα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή οι δημιουργικές προσπάθειες που ξεκινάτε, ευδοκιμούν αυτήν την ημέρα. Εάν είσαι Ταύρος, η Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι δημιουργικό και παραγωγικό που θα φέρει σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Εάν είσαι Ζυγός, η Παρασκευή είναι η ιδανική ημέρα για διασκεδαστικές κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Αιγόκερως & Υδροχόος: Σάββατο

Η δομή και η πειθαρχία είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας και επειδή διέπεστε από τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε να πετύχετε όσα θέλετε. Η επιθυμία σας για οργάνωση παραγωγικών λειτουργιών ή ομαδικών εκδρομών θα ευδοκιμήσει πραγματικά αυτήν την ημέρα και θα σας επιτρέψει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε τυχόν στόχους της τελευταίας στιγμής, πριν από την έναρξη της επόμενης εβδομάδας. Η επιθυμία σας είναι να διασφαλίσετε ότι δεν παραβλέψατε κάποια εργασία ή επιχειρηματική ευκαιρία.